עבור לתוכן

הילולה לזכר ברוך גולדשטיין

Featured Replies

פורסם

כבוד? על מה?

אם אתה רוצה לרדת לרמה של חיות האדם האלה, בבקשה אבל איזה בדיוק כבוד אפשר לרכוש לרוצח?

פורסם
  • מחבר

אומנם המעשה שגוי וגובל בטירוף אך אין מקום פה לצער, ואין פלא שיש מהללים אותו, סך הכל מטורף אבל שהקריב את חייב למען המדינה והאידיאולוגיה שלו, ומפאת זה אני רוכש לו טיפת כבוד.

אתה רוכש כבוד גם למחבלים מתאבדים?

פורסם

כמה שאתם עיורים, אוי כמה שאתם עיורים...

בזמן שאתם מנסים לפתח דיון על הנושא הזה, של הטבח שביצע הבחור, אתם לא רואים את העובדות.

את העובדות שהם מבצעים מאות, אולי אלפי (במדינה שלנו - מי סופר?) פיגועים, במשך אולי, 100 שנים, אתם מבזבזים את זמנכם בחשיבה על טבח מסכן אחד, שביצע יהודי קיצוני בדעותיו.

הם מצדיקים פיגועים - אנחנו לא.

הם עומלים יום-יום להוציא עוד ועוד פיגועים, מכשירים אנשים למען זה - אנחנו לא.

יחס הפיגועים שבוצעו - ישראל:פלסטינאים אני מאמין שיהייה יחס מדהים לכל הדעות.

תפסיקו לבזבז את זמנכם.

פורסם

אני אף פעם לא הצדקתי מחבל מתאבד משום צד, וזה לא משנה כמה התפוצצו ומאיזה צד- כל מקרה הוא חמור וראוי לגנאי,

לפחות מבחינתי.

פורסם

זה מזכיר לי סיפור שאיזה אחד שהיה ביחידה שלי (שכבר השתחרר) סיפר לי.

הוא סיפר לי שברוך גולדשטיין הוא בעצם צדיק, הוא ידע שהערבים החביאו מתחת נשק והתכוונו באותו הלילה לעשות טבח ביהודי חברון

והוא לא יודע איך אבל גולדשטיין ידע את זה ובגלל זה אצלו במשפחה ברוך גולדשטיין צדיק.

שיהיה לי בריא, הוא והצדיקים שלו.

פורסם

הוא סיפר לי שברוך גולדשטיין הוא בעצם צדיק, הוא ידע שהערבים החביאו מתחת נשק והתכוונו באותו הלילה לעשות טבח ביהודי חברון

והוא לא יודע איך אבל גולדשטיין ידע את זה ובגלל זה אצלו במשפחה ברוך גולדשטיין צדיק.

אמן. :D

תודה לאל שהשתחרר הא? :P

היהדות היא מקדשת החיים הכי עתיקה שיש, ומיותר לומר שזה לא מעשה דתי או יהודי.(במיוחד לטבוח שמתפללים.) וחבל שמבזים את הדת או מושכים תשומת לב בזויה על ידי "הילולה דתית" שטותית שכזאת.

:-X

מצידי, שהם וכל אירגון טרור פלסטיני(להבדיל אלף+מילארד כן.) יעשו רק הילולות כל היום והלילה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

:-\

חלק גדול מהאנשים שיודעים לקרוא ולכתוב יספרו את הסיפור הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים