פורסם 2014 באפריל 111 שנים שלום קניתי לפני כשבוע מחשב חדש שזה המפרט שלו:מעבד G3220לוח אם ASROCK H81M-HDSוזיכרון 8 ג'יגה של KINGSTONמערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT המעבד אמור להיות עם 2 ליבות ולמרות זאת המחשב מזהה לי רק 1בדקתי בביוס (גירסא 1.6) ושם מסומן הזיהוי של יותר מליבה אחת ב enableהמצב הזה תקין?אם לא איך אוכל לגרום למחשב לזהות את הליבה השניה?*צירפתי תמונה שמראה שבאתר של אינטל רשום 2 CORE ו 2 THREADואצלי רשום 1 ו 1תודה לעוזרים נערך 2014 באפריל 111 שנים על-ידי shlomishlomi
פורסם 2014 באפריל 111 שנים בדקת אם מוגדר ב number of processors ב bootloader? אתה יכול לראות את זה ב msconfig:
פורסם 2014 באפריל 111 שנים מחבר כן בדקתי גם שם והוא לא נותן לי אופציה של 2מה הכוונה בבוטלודר?צירפתי גם תמונה מהביוס מההגדרות המתקדמות של המעבד. נערך 2014 באפריל 111 שנים על-ידי shlomishlomi
פורסם 2014 באפריל 111 שנים מה שערכת דרך msconfig הן הגדרות בbootloader.גם לא אמורה להיות בעיית תאימות מיוחדת, לפי המידע אצל ASRock.ניסית להחזיר הגדרות בביוס לברירית מחדל, רק לצורך הבדיקה?
פורסם 2014 באפריל 211 שנים 1. בדוק ב Device Manager כמה מעבדים מזוהים (אני מניח שאחד ולא שניים) וכן מהו סוג המחשב (תחת Computer, צריך להיות ACPI).2. בכדי לשלול בעייה במעבד או/ו בלוח, נסה מערכת הפעלה live כלשהי ותראה איך המעבד מזוהה בה.
פורסם 2014 באפריל 511 שנים מחבר נפתרה הבעיה מצאתי באתר עוד מישהו עם בעיה כמו שלי שרשמו לו למחוק את המעבדים מה DEVICE MANAGER מה שעשיתי ובסוף נתן לי רק מסכים כחולים. אז התקנתי ויינדוס מחדש (מזל שהמחשב היה חדש והכל היה מגובה על כונן חיצוני מראש) ועכשיו הבעיה נפתרה מראה 2 מעבדים והכל תקין תודה לעוזרים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.