פורסם 2014 באפריל 111 שנים שלום חבר'החשבתי על רכישת MICROLAB SOLO6C,רציתי לשאול עד כמה הם מומלצים מבחינת איכות סאונדומאיפה ניתן לרכוש את הרמקולים בגירסא החדשה (3 כפתורי שליטה מובנים ברמקולבמקום בשלט)תודה רבה.
פורסם 2014 באפריל 111 שנים רמקולים טובים מאוד למחיר שלהםלהרבה באתר יש אותם (גם לי)בקשר לדגם, תבדוק עם החנויות
פורסם 2014 באפריל 111 שנים אני דיי בטוח שמישהו כתב בדיון קודם ש KSP הביאו את החדשים. בכל מקרה דבר איתם ועם TMS.
פורסם 2014 באפריל 211 שנים מחבר עדכון: כל החנויות המופיעות בזאפ שמוכרות את הרמקולים האלו + TMSמוכרות את הגירסא הישנה.איך יכול להיות שאי אפשר למצוא את החדשה? (ואיך אנשים בכלל קנו את הגירסא הישנה שכל כך תלויה בשלט מסכן?)
פורסם 2014 באפריל 1011 שנים זה ה 7C. אבל רשום שזה החדש אז תבדוק לגביי ה 6 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SOLO-7C
פורסם 2014 במאי 111 שנים התקשרתי לספק, סי די לוג, הם אומרים שיש רק את הגרסא הישנה בארץ. מוזר. ב KSP אמרו לי להגיע לסניף ושהם לא מוסרים מידע כזה בטלפון.אבל אנשים פה קנו את החדשה אז אני מניח שזה מה שמוכרים? אני גם רוצה לקנות, לא רוצה להיות תלוי בשלט.
פורסם 2014 במאי 111 שנים KSP מיבאים בעצמם את הרמקולים (microlab-global.com, מופיעים כ ISRAEL 2), יכול להיות שיש להם דגמים שאין ל CD LOG ולהפך.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים קניתי בסוף בפלונטר, שלחו את זה אלי. אכן הגרסא החדשה, עובד מעולה. רמקולים מומלצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.