עבור לתוכן

התחדשתי ב-R9-290 Crossfire- צריך עזרה :)

Featured Replies

• תגובות 49
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה פשוט מטורף!

אני יוותר על ה-FURMARK בתור חימום מנועים לעבודה מקצועית -יותר מדי חשמל לחברת החשמל אפילו.. - לא משתלם בשביל לפתוח סלון פאנים..נלך על ה-unigine :)

עכשיו ברצינות - אני מתאר לעצמי מה צריכת המתח שלי תהיה, כי לפי מה שנראה הספק שלי עוד מסוגל להיות גבולי (Antec HCP 1200W )

אני חושב שאני ארכוש לי גם מד מתח כזה..כל אחד עם מערכים כאלו יכול להיות זקוק לזה אני מאמין...

פורסם

הספק שלך ממש לא גבולי אני מריץ שתי כרטיסי R9 290 על ספק של 850 והם עושים MINING ומאווררים על 70-80% וגם כורה עם המעבד כמובן שהמחשב לא שמיש כשהוא בכזה מאמץ אבל מבחינת ספק אין בעיה :) (רץ ככה כבר כמעט חודשים 24שעות כול יום)

ודרך הגב עדיין ישתלם לך מבחינת חשמל לעשות מייניג בלילה וביום להשתמש בו כרגיל יצא לך בלילה בערך בין 10-20 ש'ח

פורסם

^ידוע לך שמיינינג לוקח פחות חשמל מאשר furmark?

יש בfurmark משהו שגרם לי לצריכה של 300 וואט יותר מאשר מיינינג.

הספק שלו בכלל חא גבולי אבל עדיין לא הייתי מפעיל את התוכנה הזו.

פורסם
  • מחבר
הספק שלך ממש לא גבולי אני מריץ שתי כרטיסי R9 290 על ספק של 850 והם עושים MINING ומאווררים על 70-80% וגם כורה עם המעבד כמובן שהמחשב לא שמיש כשהוא בכזה מאמץ אבל מבחינת ספק אין בעיה :) (רץ ככה כבר כמעט חודשים 24שעות כול יום)

ודרך הגב עדיין ישתלם לך מבחינת חשמל לעשות מייניג בלילה וביום להשתמש בו כרגיל יצא לך בלילה בערך בין 10-20 ש'ח

נשמע מגניב - המיינינג..20 שקל ללילה, לא רע .

הדבר הוא שאני צריך ללמוד את כל העניין של הכרייה - מה אני מתקין בדיוק , השער של הביטקוין, חשבון וכו'... לזה אין לי סבלנות. אם הייתי יודע שאני מסדר את כל העניין בזמן קצר, הייתי הולך על זה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

^ידוע לך שמיינינג לוקח פחות חשמל מאשר furmark?

יש בfurmark משהו שגרם לי לצריכה של 300 וואט יותר מאשר מיינינג.

הספק שלו בכלל חא גבולי אבל עדיין לא הייתי מפעיל את התוכנה הזו.

תוכנה שבאמת מאמצת את הכרטיס מעל ומעבר - כשאין צורך בכלל, לשימוש היומיומי עם הכרטיס מסך.

מעבר לזה הסופגנייה המסתובבת בבאנצ' משום מה מצמררת אותי...עוד סיבה שאני לא אתקרב לתוכנה הזו :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים