עבור לתוכן

נגמר המקום בהארד דיסק בפתאומיות

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול

בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות

כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים,

אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע?

הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת

בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה.

גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים.

גם הרצתי את McAfee Stinger והוא לא מצא משהו למרות שלא הספקתי לתת לו לסיים עד הסוף אבל הוא עבר

על 90% מכונן C.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה והתוכנה, עושה לי קצת סדר, לגבי המקום ב D אני רואה שיש windows backup של 85G :|

בכל מקרה מחקתי את זה כדי לתת קצת מקום לנשום, בנוסף כשחיפשתי לגבי האם אפשר למחוק את תיקיית Temp, נתקלתי

בתוכנה ccleaner שהבנתי שהיא די מוכרת ומומלץ לניקיון המחשב אחת לחודש בערך, מישהו משתמש בזה וממליץ?

ניסיתי להריץ אותה והיא פינתה לי עוד 10G בעיקר בתיקייה Temp.

בנוסף יש לי תיקייה מוזרה, בתוך תיקיית windows יש תיקיית winsxs שתופסת 13G והקבצים שלה נראים מוזרים

הם מתחילים ב amd64 שיש לי בכלל מחשב intel אם זה קשור, וגם מבחינת שמות זה נראה לא טוב, צירפתי תמונה.

אני גם עובד עם תוכנות תלת מימד וכנראה שהם עשו כמה שמירות אוטומטיות וזה די קרע את המחשב,

אני עדיין עובר על המחשב לראות מאיפה אפשר לפנות מקום.

פורסם

לא לגעת ב WINSXS

זו תיקית מערכת חשובה והיא ענקית אצל כולם !!

פורסם
  • מחבר

תודה Ivan, לא צריך להילחץ אני לא עושה כלום בלי להתייעץ, בכל מקרה

גם בדקתי במחשב בעבודה וזה באמת נראה אותו הדבר...

רוקנתי קצת גם את התיקיות של ההורדות והסל מחזור וזה באמת פינה לי עוד איזה 20G,

אבל כנראה שהגיע הזמן לקנות הארדיסק יותר גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים