עבור לתוכן

המלצות למפרט HTPC - תקציב של 5000+ ש"ח

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו כל פעם שרציתי לראות סרט/סדרה , הייתי מעביר את התמונה ממסך המחשב למסך הטלויזיה.

בגדול , פשוט נמאס לי, וכשיש כמה שקלים נוספים מהצד אפשר לפנק את עצמי.

התקציב של 5000 ש"ח זה פחות או יותר מה שאני מתאר לעצמי , אבל אין בעיה לחרוג.

השימוש של ה HTPC יהיה מחשב הורדות ראשי (יהיה עליו SABnzb / sickbeard / couchpotato ככה שההורדות יעבדו לבד אבל שיהיו ממנו), הוא יהיה מחובר לטלוויזיה כל הזמן, בתיאוריה אם לא יציעו לי משהו חדש , כנראה שיעבוד עליו XBMC שינהל את כל המדיה.

חשבתי אולי לעשות ממנו גם סוג של קונסולה , שמחשחקים יעבדו ממנו , אבל אני לא ממש גיימר , וגם המחשב השולחני שלי די חזק למשחקים ככה שאני לא יודע אם זה משמעותי.

דברים שאני חייב / רוצה מהמחשב.

חייב:

1. שקט מוחלט - אין לי בעיה להשקיע עוד כמה שקלים כדי שהרכיבים יהיו סופר שקטים

2. מהיר , כנראה יהיה בו SSD 256 GB (או אם יש הצעות אחרות , אשמח לשמוע) בשביל המערכת ובתור TEMP להורדות (יש לי NAS עם 16TB ככה שמקום לא בעיה)

3. אסטטי / יפה / נקי , לא יודע איך בדיוק להגדיר את זה , אבל אני אוהב דברים קלאסיים , שלא יהיה נוצץ מדי ועיצוב כמה שיותר מנימליסטי .

רוצה:

1. נגן Blu-Ray / CD - אוקי אז אני מהאנשים הקצת מוזרים האלו שעדיין קונים דיסקים של מוזיקה שאוהבים וגם סרטים ב Bluray לכן אני צריך

נגן דיסקים איכותי , אני לא ממש מצאתי משהו ממש איכותי בחנויות בארץ , ככה שאם למישהו יש הצעה (גם אם זה נמכר רק בחו"ל , אשמח לשמוע)

2. כרטיס קול - שווה להשקיע ? , באיזה ?

3. הצעות נוספות , אשמח לשמוע.

ציוד הקיפי ? אין ממש צורך יש לי מסך טלוויזיה שאני די מרוצה ממנו , ומקלדת Logitech Edge שזה די חרא , אבל עובד, אם יהיו הצעות למקלדת עם עכבר טובים נקח בחשבון אולי גם להחליף אותם.

הסיבה שאני מפרסם את הבקשה הזו פה , היא לא בשביל לקבל את ההצעה הכי סטנדרטית שאפשר ,

להכנס לכל חנות מחשבים באינטנרט, לבחור מארז HTPC , לקחת את ה micro-ATX הראשון שנראה סבבה עם HDMI , המעבד ה i3 הכי פשוט שעם כרטיס גרפי , רק כדי שיעבוד , ולסיים ב 2000 ש"ח.

אני רוצה לראות אם יש הצעות יצירתיות , לחלקים שאני לא מכיר , לדוגמה , אני לא ממש מכיר את כל יצרניות המארזים ל HTPC , ולכן לא יודע אם יש מארז שיש לו מראה אסטטי כמו שאני רוצה, או במצב שאני רוצה מעבד מספיק חזק כדי שיראה לי סרטי Blu-ray מדיסקים , האם i7 חייב

או אפשר לחסוך קצת ולקנות i5 וכו'

תודה לכל מי שינסה לעזור.

פורסם

אתה יכול בקלות להסתפק ב-I3.

התקציב שלך גבוה מאוד ותוכל לענות על כל הדרישות שלך בקלות מתחת לתקציב.

אילו רמקולים הולכים להתחבר למחשב? האם אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי או שאתה מתחבר עם כבל?

נסה להגדיר בדיוק איזה סגנון של מארז אתה אוהב. אלגנטי? מצועצע?

חפש מארזים בחנויות ותראה אם אהבת משהו.

פורסם
  • מחבר

המחשב מתחבר למגבר עם 2 רמקולים רצפתיים + סנטר + סאב של Wharfedale

(מתכוון לקנות בקרוב רמקולים אחוריים אם אמצא משהו שמתאים לי)

המחשב יתחבר לרשת עם כבל.

מארז - לא מצועצע , כמו שאמרתי אני מעדיף משהו מאוד קלאסי נקי , עדיף משהו מתכתי.

פעם אחרונה שנסיתי להפעיל סרט של 20-25 גיגה על מעבד של i3 , הוא קרטע, ככה שיכול להיות זה היה על הדור הקודם או הראשון ולכן זה היה ככה, אבל אשמח לדעת אם מישהו יודע בוודאות שסרטים ממש כבדים , וזאת אומרת גם סרט bluray , מדיסק מקורי , לא תמיד עובד בצורה הכי חלקה על ה i7 מהדור הראשון שיש לי במחשב הנייח.

פורסם

בלו ריי מקורי שוקל המון כי הוא אינו מקודד ולכן צריך פחות עבודה בפענוח. תבדוק את הבעיה במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים