פורסם 2014 במרץ 3011 שנים שלום,קניתי מצלמת IP של Foscam דגם FI8904W,הצלחתי להגדיר את המצלמה לגישה מהאינטרנט,אני רוצה לדעת האם יש תוכנת DVR למחשב?לקחת אפילו מחשב ישן ולייעד אותו למצלמות, שיקליט ויתן לי גישה למצלמות מבחוץ (אינטרנט),כרגע זה מצלמה אחת אבל מתוכננות עוד 3 בדרך.מקווה שזה הפורום הרלוונטי,תודה.
פורסם 2014 במרץ 3011 שנים לכאורה, אם המצלמות תומכות ב ONVIF אז כל תוכנת NVR תתמוך בהן לפחות ברמה הבסיסית.חוץ מזה כמעט כל יצרן מצלמות מספק גם תוכנת NVR בסיסית התומכת במצלמות שלו.
פורסם 2014 במרץ 3011 שנים מחבר יש תוכנות מומלצות?יש אפשרות להגדיר בתוכנות האלה כניסה מרחוק?המטרה לראות את כל המצלמות מהאייפון לדוגמא בתוכנה אחת ולא להיכנס לכל אחת בנפרד דרך הדפדפן.נתקלתי בתוכנה ispyconnect, האם היא עושה את מה שאני צריך? נערך 2014 במרץ 3011 שנים על-ידי hananmori12
פורסם 2014 במרץ 3011 שנים לצפייה בכמה מצלמות בודדות אתה לא צריך שרת NVR.אתה יכול לצפות בהן ישירות ע"י מתן כתובות IP קבועות בתוך הרשת הפנימית, הגדרת פורטים שונים לכל מצלמה וביצוע הפניות מתאימות בראוטר.אני מניח שבדיסק שקיבלת עם המצלמה יש אפליקציות לאיפון ולאנדרואיד.חוץ מזה כנס לאתר של היצרן, אתה תמצא שם את כל המידע שאתה צריך.
פורסם 2014 במרץ 3011 שנים מחבר כל אחת עם פורט שונה ואני מצליח לצפות בהן מרחוק זה לא הבעיה,יש לחבר בעסק אפליקציה שהוא נכנס ורואה את כל המצלמות שיש לו שם, כזה דבר אני רוצה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.