עבור לתוכן

קניית אוזניות עד 500₪

Featured Replies

פורסם

שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות.

אני מחפש אוזיות over ear

מאוד חשוב לי שיהיה סינון רעשים הכי טוב שאפשר (גם אקטיבי) . השימוש בעיקר במקומות דיי רועשים ובקרוב גם בטיסה (13 שעות...). אני שומע בעיקר רוק (רד הוט, ניקלבאק) אני לא הצלחתי למצוא ממש משהו. אין לי בעיה לקנות מכל מקום. כל עוד זה ישאר בתקציב של 500-600₪

תודה לעוזרים

פורסם

ניקלבאק LOL :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה... אתם יכולים לעזור לי להחליט?

פורסם

יד שניה אפשר? קניה מחו"ל?

חבר שלי קנה hd280pro של סנהייזר ב 300 מיד שניה .. יש להם סינון אקטיבי עד 32DB

אפשרות נוספת היא M50 של אודיו טכניקה .. מוכרים ביד שניה סביב 400 ש"ח (לפני התמקחות)

פורסם
  • מחבר

אני לא מוכן יד שנייה, אני מעדיף לקנות בחו''ל. חשבתי על ה monster inpiration active noise cancelation. יש אופציות יותר טובות? עד 500-600 שקל (100-200$). ואני צריך אותם בעיקר בטיסה וכאלו עם סאונד טוב (יותר טוב מביטס סטודיו כי היו לי כאלה ולא אהבתי)

פורסם

ath-m50 הם בחירה מעולה.. ואם תהיה סובלני תוכל למצוא אותם בסביבות 100 דולר

בדרך כלל לפחות פעמיים בחודש יש הנחה עליהם בmassdrop עם משלוח זה יוצא 122 דולר לא כולל מע"מ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים