עבור לתוכן

הביוס לא מזהה את הsegate barracuda 3tb

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו.

כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר).

כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח.

הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות.

יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

ניסית להחליף פורט SATA? להחליף כבל?

אם הגיבויים שלך שם, פשוט תיצור גיבויים חדשים.

פורסם

במקרה הגרוע ביותר, יש חברות לשיחזור מידע. יעלה לא מעט, לא מובטח כלום, אבל יש סיכוי.

בכל מקרה, שים אצבע על הכונן - מרגיש קצת רעידות? אם כן, לפחות המנוע עובד. אם מה שהלך זה הבקר, אפשר להחליף בלי יותר מידי מאמץ, צריך רק בקר זהה (בהצלחה למצוא אחד בלי לקנות עוד דיסק...). אם זה המנוע, זה כבר סיפור מסובך יותר, אני די בטוח שצריך חדר נקי בשביל זה כמינימום. מעבר לזה, אללה ירחמו לדעתי.

פורסם

האם מהתחלה השתמש בדיסק על המחשב הזה ? אם מקודם לא חיברת אותו למחשב הזה, יכול להיות שהוא תקין וה BIOS לא תומך בכוננים בגודל כזה

פורסם
  • מחבר

החלפתי לוח אם ועדיין לא מזהה, החלפתי כבלים וגם לא אוזר.

אני מרגיש רעידות -המנוע עובד...

אך אני מחלף בקר? - איך אני מוצא אחד?

פורסם

אתה יכול לפרק מדיסק זהה... כי שני דיסקים הרוסים עדיפים על דיסק אחד! :smiley1:

ברצינות - ebay. קח בחשבון שהמחירים שאני רואה שם כרגע (פחות ממאתיים ש"ח) לא כוללים משלוח ושאף אחד לא מבטיח לך שעם החלפת הבקר, הדיסק הולך לעבוד.

פורסם
במקרה הגרוע ביותר, יש חברות לשיחזור מידע. יעלה לא מעט, לא מובטח כלום, אבל יש סיכוי.

בכל מקרה, שים אצבע על הכונן - מרגיש קצת רעידות? אם כן, לפחות המנוע עובד. אם מה שהלך זה הבקר, אפשר להחליף בלי יותר מידי מאמץ, צריך רק בקר זהה (בהצלחה למצוא אחד בלי לקנות עוד דיסק...). אם זה המנוע, זה כבר סיפור מסובך יותר, אני די בטוח שצריך חדר נקי בשביל זה כמינימום. מעבר לזה, אללה ירחמו לדעתי.

חברה נורמלית תתחייב על מינימום מידע משוחזר. בזמנו התחייבו לי ל96%.

פורסם

חברה נורמאלית תדע שלא תמיד זה תלוי בה

פורסם

אני מניח ששחזור אצל מקצוען יעלה יותר מ- 200 ש"ח. עכשיו צריך להחליט: לנסות לבד ולקחת את הסיכון שלא יצליח ואז בזבזת כסף וזמן ואולי הרסת לגמרי את הכונן כך שאף אחד לא יוכל להציל ממנו את המידע, או ללכת ישר על האופציה היקרה ואולי סתם לזרוק כסף על משהו שיכולת לפתור לבד.

פורסם
חברה נורמאלית תדע שלא תמיד זה תלוי בה

חכמולוג. אם פחות מההתחייבות אז לא משלמים. שיחזרו לי 95.3%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים