פורסם 2014 במרץ 2811 שנים שלום חברים האם מישהו יכול להמליץ על מאוורר סוּפר שקט לחלק הקדמי של המארז (R4 של FRACTAL)? לחילופין, אני שוקל לקחת את המוורר שהגיע עם המארז ומתפקד כ-EXHAUST, לשים אותו מקדימה, ולשים EXHAUST אחר במקומו לא בטוח מה עדיף אשמח להמלצות ועצות האם ה-AF או ה-SP של CORSAIR שווים משהו? האם הם באמת שקטים? תודה! נערך 2014 במרץ 2811 שנים על-ידי Klayhamn
פורסם 2014 במרץ 2811 שנים המאווררים של CORSAIR שקטים, מה שכן לא ברור לי למה אתה רוצה לשנות את המצב הקיים ? המאווררים מרעישים לך ? רוצה לשפר תסירקולציה ?
פורסם 2014 במרץ 2811 שנים מחבר המאווררים של CORSAIR שקטים, מה שכן לא ברור לי למה אתה רוצה לשנות את המצב הקיים ? המאווררים מרעישים לך ? רוצה לשפר תסירקולציה ?שום דבר לא ממש "מפריע" לי,אבל כן - אני רוצה לשפר את הסירקולציהכשהמארז פתוח אני מקבל 3 מעלות פחות מכאשר הוא סגור,ואני מניח שעוד קצת זרימת אוויר מקידמת המארז (במיוחד כשמדובר במאוורר הגבוה יותר) תפתור את ה-"בעיה"סתם פרפקציוניזם
פורסם 2014 באפריל 1311 שנים פרפקציוניזם אה אז הינה לך מאוורר איכותי מאוד (לפי נתוני היצרן יכול לעבוד כ20 שנה) ושקט .http://www.blacknoise.com/en/products/it/11/Noiseblocker-NB_BlackSilent_Pro_140mm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.