עבור לתוכן

[ייעוץ] מחפש מפרט עד 3K.

Featured Replies

פורסם

שלום כולם :)

אני מחפש מפרט למחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 3K פחות או יותר.

חשוב לי מינימום 6GB ראם ומעבד i5.

אני כעיקרון משתמש במחשב לצרכים בסיסיים רגילים (שמיעת מוזיקה בנגן או צפייה בסרטים וסדרות/ כתיבת ושמירת מסמכים וכו') אך בנוסף אני גם משתמש בו לצרכים יותר אישיים מקצועיים כמו תכנות (Visual Studio, Eclipse וכד') ומדי פעם לעיצוב (Photoshop בעיקר).

לגבי זכרון קשיח לא לחוץ לי אם זה יהיה חצי טרה או טרה, מקסימום אני אוכל לקנות כונן קשיח חיצוני.

מה שכן אני לא רוצה להתפשר עליו זה מעבד וראם.

אני מתכנן להתקין על המחשב Windows 8 Pro 64bit (יש לי כבר ולא אזדקק לשיקול הזה בתוך המפרט).

. מה התקציב המקסימאלי? 3K עם חריגות קטנות.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אנשים יעדיפו לחסוך אבל כמובן שמראש אני מוכן לתקציב שציינתי.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (כמו שציינתי בעיקר תכנות. עריכה גרפית בפוטושופ מדי פעם ושימושים ביתיים רגילים (וורד, טקסטים, שמיעת מוזיקה וכד').

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה):

1) Visual Studio וIDE כאלו ואחרים לשפות תכנות אני משתמש באופן כבד ואף לצורכי פרנסה מדי פעם.

2) Photoshop אני משתמש לעיתים, לא בתדירות גבוהה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע אבל אולי בעתיד ולכן מעדיף שיהיה אם אפשרי במסגרת התקציב.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. אני מתכנן להריץ עליו Windows 8 Pro 64bit (יש לי כבר עם רישיון).

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות מהמרכז (פ"ת, ת"א, איזור השרון).

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): USB3, לגבי ESATA אשמח אם אפשרי במסגרת התקציב. ברמת העיקרון אני מחפש משהו ברמה סטנדרטית.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול מאוד להיות.

תודה רבה !

פורסם

תענה בבקשה על השאלון המופיע בחוקי הפורום ונרכיב לך מחשב בהתאם לצרכים ולתקציב.

פורסם
  • מחבר
תענה בבקשה על השאלון המופיע בחוקי הפורום ונרכיב לך מחשב בהתאם לצרכים ולתקציב.

עדכנתי, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים