עבור לתוכן

איך לדעתכם FAR CRY 3 יעבוד?

Featured Replies

פורסם

כמובן על ה DX11

כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7790 1GB

מעבד: INTEL CORE I5 4430 HASWELL 3.0GHZ

נערך על-ידי mMmSaK

פורסם
  • מחבר

זה לא אומר לי הרבה אתה יודע

מזה FPS?

נערך על-ידי mMmSaK

פורסם

מה הרזולציה של המסך שלך?

FPS = FRAME PER SECOND

אם תשחק על הגדרות נמוכות אז תוכל לשחק אותו..

פורסם

אגב כדי למנוע עגמת נפש המשחק גרוע מבחינת התאמה למחשב (אני לא בטוח לגבי קונסולות) אבל בחלקים גדולים מהמשחק הוא לא רץ טוב על המחשב , מגמגם משהו בצורה בלתי נסבלת , חבל כי המשחק עצמו די טוב מבחינת הסיפור ואיך שהכל מתקדם שם, אבל יוציא אותך מדעתך לגרום לו לעבוד בצורה נורמאלית על המחשב.

אני זוכר שחפרתי ברשת עד שמצאתי איזה מדריך כדי לקנפג את המשחק הזה ולגרום לו איכשהו להיות שחיק , והקנפוג היה די מורכב (לא רק עריכה של ה ini) ואפילו הצריך תוכנה צד שלישי ברקע כדי תגביל את ה fps.

מכין אותך מראש..

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, המחשב שלי בן שנה וחצי וכבר לא שיא הטכנולוגיה וגם מעולם לא היה, i5 ורדאון (או רדיאטור כמו שאני אוהב לקרוא לו) 7850 והמשחק רץ מצויין על הגדרות מקסימליות ברזולוציית FHD סטנדרטית. חבל שהמשחק לא כזה טוב כמו שעושים ממנו. הוא נחמד בהתחלה עד שזה נהיה כמו שאר המשחקים של יוביסופט- רוץ/סע במכונית גנובה ממקום X למקום Y, תהרוג את ההוא או את זה וחוזר חלילה. בחזרה לביושוק אינפיניט בשבילי. :)

פורסם
  • מחבר

היה לי איתו משהו מוזר

שיחקתי על גרסה 1.00 וזה תמיד הראה שהוא על DX11 ושמתי על ההכי גבוה בהכל והעל אולטרה וזה עבד מעולה

עידכנתי אותו ל 1.04 ומשם זה כנראה באמת התחיל לפעול על ה DX11 ובקושי זז לי

פורסם

המשחק היה שבור וישאר שבור, אם אין לך גמגומים כנראה שאתה לא שם לב אליהם או עוד סיבה שאני חושב עליה, כנראה בגלל הכרטיס שלך(7850) שהוא לא חזק אתה נדרש לשחק על הגדרות לא הכי גבוהות ובלי AA.

כי ככל שעולים במשחק הילדותי הזה בהגדרות ובפילטרים כך המשחק מגמגם יותר.

פורסם
  • מחבר

יש לי 7790

פורסם

תוכל לשחק על הגדרות בינונית, בלי הגדרות גבוהות ופילטרים המשחק יזוז טוב יותר.

פורסם

כי ככל שעולים במשחק הילדותי הזה בהגדרות ובפילטרים כך המשחק מגמגם יותר.

למה ככה עידן?

לדעתי אחלה משחק ורחוק מלהיות ילדותי :-)

פורסם

משחק מסריח, מחקתי אותו לקראת הסוף, אתה רץ כמו מפגר בעולם ענק שעות על גבי שעות, בלי שום תכלית.:nixweiss:

פורסם

אממממ..לפחות יש עלילה, אתה לא יכול להגיד שאין.

להבדיל אלף הבדלות משאר השוטרים שיצאו בשנים האחרונות.

אשכרה לכל דמות במשחק הזה יש אופי, והמוביל הוא ללא ספק "וואס מונטנגרו" :D

פורסם
משחק מסריח, מחקתי אותו לקראת הסוף, אתה רץ כמו מפגר בעולם ענק שעות על גבי שעות, בלי שום תכלית.:nixweiss:

blasphemy! :angry:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים