עבור לתוכן

זקוק לעזרה. GTX760\770, MSI\GIGABYTE וכו'

Featured Replies

פורסם

טוב אז באמצע אשכול שלי שבכלל קשור לספק כוח גיליתי שיש לי 'תאקל' בבחירת המסך שלי בעקבות הערה של idanmal

שגרמה לי לפשפש קצת בקשר לקירור של המסך ולגלות שאין לו בכלל קירור רציני.

רציתי לקחת את ה-MSI GTX760 OC EDITION, ובאמת לא הבנתי איך יכול להיות שהגרסה הזו זולה יותר מגרסאות רגילות של הכרטיס (ללא OC), ועכשיו הכל ברור - זה הכרטיס רפרנס :\

בכל אופן, עכשיו אני בבעיה -

ראיתי שזה ללא קירור רציני, עכשיו אני בבעיה :\

כי אני לא רוצה את הכרטיס הזה אם כן..

עכשיו השאלה מה אני עושה.. לוקח את ה- GeForce Gigabyte GTX760 WindForce 3 2GB שעולה 140 ש"ח יותר וללא OC (נעשה לבד מקסימום)

או כבר משדרג רצינית ל-GTX770 עם WF3- * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 שראיתי שכן יש הבדל משמעותי בינו לבין ה-760 (תקנו אותי אם אני טועה?) - 1570..

אבל זה מקפיץ לי את המחיר הכולל בענק, ומצד שני אני לא רואה מקום אחר במפרט שאינ רוצה להתפשר עליו, כי אני רוצה להשאיר מקום לשידרוגים בעתיד

:(

מה כדאי לעשות?

עריכה: אה, הדגמים האלה זה GIGABYTE, לרגע לא שמתי לב.. חשבתי MSI.. איך יכול להיות שהם זולים משמעותית מדגמי GTX770+760 של MSI? ואיך GIGABYTE? יש על מי לסמוך? :\ עכשיו אני באמת מבולבל

תודה רבה!

פורסם

אין Windforce מודרני היום ללא OC. כולם מגיעים מומהרים.

GIGABYTE הם כמו כולם, אין חריגה בסטטיסטיקה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה הזריזה!

זה נכון להגיד ש-NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr טוב יותר מאשר ה- * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 (למרות שה-GAMING TWIN זול יותר ב-20 ש"ח ומסתכם ב-1550),

אני שואל את זה בעקבות התגובה הזו, שנתקלתי בה הרגע

והאם ההפרש במחיר (300) בין הכרטיס הנ"ל ל-GTX760 של GB באמת מוצדק ושווה?

המפרט כנראה יהיה -

Fractal Design Midi R2 Window

i5 4760k

GA Z87

Corsair h100i

8GB DDR3 1600

2T HDD

120G SSD

לא בטוח בקשר לספק כוח עדיין (כמו שאפשר לראות באשכול בפורום ספקי כוח). מתלבט בין Seasonic M12II-620 620W Bronze Modular לבין Seasonic M12G-650 650W Gold (אם יש לך תובנה היא תתקבל בברכה)

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים