עבור לתוכן

קיבלתי את הרמקולים החדשים 4.1 הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע בכל ה 4 למה ?

Featured Replies

פורסם

אם אתה משתמש בכרטיס קול של ABIT אז אתה צריך להגדיר בתוכנה שלהם שאתה משתמש ב4.1 וזה ישנה את היציאות לאחוריים קידמיים וסאב...אם אני לא טועה..

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם של ABIT AN7 משהו בבקשה יכול להגיד לי בדיוק מה אני צריך לעשות ?

פורסם
  • מחבר

לפי מה ששמעתי שצריך לשנות איזה גמפר זה נכון ?

עם כן אז איך ?

פורסם

איזה רמקולים יש לך? הלינק לא עובד :P :-X

בכל מקרה, לרמקולים אמורים להיות 2 כבלים סטריאופונים שאותם אתה צריך לחבר ליציאה הירוקה(קדמיים) והכתומה(אחוריים)

אתה צריך גם לכוון בווינדוס שיעבוד עם 4 רמקולים(דרך התוכנה של הNFORCE או במאפיינים של של התקני הקול)

כדי לשמוע בכל הרמקולים, אתה צריך גם משחק/תוכנה/סרט שתומכים בסראונד(קבצי MP3 הנפוצים תןמכים רק בסטריאו ::))

פורסם

כל מה שאמרו פה.

ואגב, דע להבא. יש כפתור עריכה, במקום לרשום עוד הודעת תערוך את הקודמת.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ןבאמת בסרטים אני שומע ב 4 רמקולים וב MP3 שיש לי במחשב אני לא שומע ב 4 רמקולים 1

וגם יש לי דיסקים מקוריים שאני שומע אותם ב 4 רמקולים

אבל מה זה שווה קניתי את המערכת הזאת ל מוזיקה ורוב השירים שלי ב MP3 {לא שאני לא שומע מספיק טוב ב 2 רמקולים שומעים מעולהההה לא חשבתי בחיים שישמעו ככה} אבל מה רק סרטים ובדיסקיים שקונים אנ יוכל להנות מי 4 רנקולים ?

פורסם

אתה יכול לחקנות מפצל ולחבר גם את האחוריים לקדמיים

או להשתמש באיזה תכנה אני חושב שיש בדריוורים של הריאייטיב.

אם היית שואל קודם היית יודע את זה.

תבדוק אם אתה יכול להחליף אותם לATP3.

פורסם

שלומי , אם יש לך עדיין אפשרות , אז אני מאוד מאוד מציע לך ללכת להחליף את הרמקולים לATP3!! מכוון שאתה שומע מוסיקה בעיקר הATP3 הם הבחירה הכי טובה ותשמע בהם עוד יותר טוב מהרמקולים שיש לך עכשיו.

פורסם

אני קיבלתי עכשיו את הT5400 שלי מזיגזג ואני לא יודע למה אבל כל דבר שאני שם אני שומע רק ת2 הקידמיים בלי הסנטר!!

חיברתי רק את ה3 הקידמים(ימני,סנטר,שמאלי) ואני שומע רק את הימני והשמאלי בכל דבר אפילו בCOD שהוא תומך בEAX!

אבל כשאני עושה TEST לרמקולים בדרייברים של CREATIVE אני שומע את הסנטר.

מה הגיוני ששום דבר לא תומך ב5.1?

פורסם

מה הגיוני ששום דבר לא תומך ב5.1?

זה לא נכון, לי יש 6.1 ואני שומע בכולם במשחקים מסויימים (max payne 2) אתה פשוט צריך למצוא משחק שתומך ב5.1, וזה שהמשחק תומך בEAX לא בהכרח אומר שהוא תומך בסנטר

פורסם
  • מחבר

ויש משהו שאני יוכל לעשות כדי שאני ישמע בכל ה 4 מוזיקה כאילו הכול מה אני יכול לעשות כדי שאני ישמע בכל ה 4 ?

פורסם
  • מחבר

משהו יכול לעזור לי ?

יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשמוע בכל ה 4 רמקולים ?

פורסם

הקפצה אסורה, אנא קרא את חוקי הפורום ודאג לשמור עליהם.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים