פורסם 2004 במרץ 321 שנים אם אתה משתמש בכרטיס קול של ABIT אז אתה צריך להגדיר בתוכנה שלהם שאתה משתמש ב4.1 וזה ישנה את היציאות לאחוריים קידמיים וסאב...אם אני לא טועה..
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר יש לי לוח אם של ABIT AN7 משהו בבקשה יכול להגיד לי בדיוק מה אני צריך לעשות ?
פורסם 2004 במרץ 321 שנים איזה רמקולים יש לך? הלינק לא עובד :-X בכל מקרה, לרמקולים אמורים להיות 2 כבלים סטריאופונים שאותם אתה צריך לחבר ליציאה הירוקה(קדמיים) והכתומה(אחוריים) אתה צריך גם לכוון בווינדוס שיעבוד עם 4 רמקולים(דרך התוכנה של הNFORCE או במאפיינים של של התקני הקול) כדי לשמוע בכל הרמקולים, אתה צריך גם משחק/תוכנה/סרט שתומכים בסראונד(קבצי MP3 הנפוצים תןמכים רק בסטריאו :)
פורסם 2004 במרץ 321 שנים כל מה שאמרו פה.ואגב, דע להבא. יש כפתור עריכה, במקום לרשום עוד הודעת תערוך את הקודמת.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר בדקתי ןבאמת בסרטים אני שומע ב 4 רמקולים וב MP3 שיש לי במחשב אני לא שומע ב 4 רמקולים 1וגם יש לי דיסקים מקוריים שאני שומע אותם ב 4 רמקולים אבל מה זה שווה קניתי את המערכת הזאת ל מוזיקה ורוב השירים שלי ב MP3 {לא שאני לא שומע מספיק טוב ב 2 רמקולים שומעים מעולהההה לא חשבתי בחיים שישמעו ככה} אבל מה רק סרטים ובדיסקיים שקונים אנ יוכל להנות מי 4 רנקולים ?
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אתה יכול לחקנות מפצל ולחבר גם את האחוריים לקדמייםאו להשתמש באיזה תכנה אני חושב שיש בדריוורים של הריאייטיב.אם היית שואל קודם היית יודע את זה.תבדוק אם אתה יכול להחליף אותם לATP3.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים שלומי , אם יש לך עדיין אפשרות , אז אני מאוד מאוד מציע לך ללכת להחליף את הרמקולים לATP3!! מכוון שאתה שומע מוסיקה בעיקר הATP3 הם הבחירה הכי טובה ותשמע בהם עוד יותר טוב מהרמקולים שיש לך עכשיו.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני קיבלתי עכשיו את הT5400 שלי מזיגזג ואני לא יודע למה אבל כל דבר שאני שם אני שומע רק ת2 הקידמיים בלי הסנטר!!חיברתי רק את ה3 הקידמים(ימני,סנטר,שמאלי) ואני שומע רק את הימני והשמאלי בכל דבר אפילו בCOD שהוא תומך בEAX!אבל כשאני עושה TEST לרמקולים בדרייברים של CREATIVE אני שומע את הסנטר.מה הגיוני ששום דבר לא תומך ב5.1?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מה הגיוני ששום דבר לא תומך ב5.1?זה לא נכון, לי יש 6.1 ואני שומע בכולם במשחקים מסויימים (max payne 2) אתה פשוט צריך למצוא משחק שתומך ב5.1, וזה שהמשחק תומך בEAX לא בהכרח אומר שהוא תומך בסנטר
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר ויש משהו שאני יוכל לעשות כדי שאני ישמע בכל ה 4 מוזיקה כאילו הכול מה אני יכול לעשות כדי שאני ישמע בכל ה 4 ?
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר משהו יכול לעזור לי ?יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשמוע בכל ה 4 רמקולים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.