עבור לתוכן

5760X1080 - הייתם שוללים על הסף GTX 780 או R9 290?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו').

האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.

פורסם

הכל עניין של סבלנות ותקציב. אתה יכול להשתמש ב-GTX780 בודד למשחקים על שלושה מסכים, בהחלט. אתה גם יכול להינות מהמשחקים (זה לא שאיכות התצוגה במשחק כלשהו תהיה נמוכה). לא שווה למתוח עוד 1000 שקל כדי לקבל שדרוג של 25% לדעתי.

אין מה לעשות, ידידי. עכשיו, זה אולי הזמן הגרוע ביותר לקנות כרטיסי מסך יקרים. מי שיעשה זאת בחודשים הקרובים עד השקת מקסוול 20 ננו-מטר, שתביא זינוק מאוד רציני, ירצה לנשנש ריצין.

פורסם
...מי שיעשה זאת בחודשים הקרובים עד השקת מקסוול 20 ננו-מטר, שתביא זינוק מאוד רציני, ירצה לנשנש ריצין.

חקוק בסלע - מסכים עם כל מילה.

מי שיקנה עכשיו שיקנה גם סטריכנין...

פורסם

אלי, גם אני בדילמה הזו ויותר קשה, משחק כמו BF4 דורש הרבה יותר כח ואני לא ממש מאלה שמוכנים להתפשר על הגדרות למרות שהמשחק נראה נחמד גם

על הגדרות בינוניות(בעיה בראש).

בכל אופן אני עם שני כרטיסים, אחד מפורק בצד והשני מרביץ עבודה אבל על מסך בודד, נמתין לסדרת הכרטיסים החדשה.

אלי הבאת לי חשק לחבר את הכרטיס השני קצת(חרא של צילום, במציאות זה נראה מעולה):

פורסם

גם אני משחק בעיקר ב- BF4 והיום התקנתי זוג של Sapphire r9 290x oc על 3 מסכי 23" של דל בצורה אנכית ברזולוצייה של 3240*1920

הקפיצה שקיבלתי בהגדרות ב- BF4 הם מדהימות.

הכל על ULTRA ואני מקבל 80-95 FPS, הטמפ' המקסימלית שהגעתי אליה אחרי שעה משחק רצוף ב- BF4 עמדה על 69 מעלות, בקיצור אני מבין את מה שאתם טוענים לגבי הקפיצת מדרגה בדור הבא של כרטיסי המסך אך לדעתי כל עניין של להמתין לדור הבא אף פעם לא ניגמר בתחום הזה.

פורסם

הוא לא נגמר, אבל כשטכנולוגיה בת יותר משנתיים הולכת להתחלף באחת כל כך טובה ממנה, אי אפשר שלא לקבל תחושת החמצה מאוד מרה.

באותה צריכת חשמל של 290X שלך, תוכל לקבל פי 3 יותר כח.

פורסם

אני בהחלט מסכים עם הטכנולוגיה המתקדמת וכל מה שמסביב, אבל כאחד שחי את העולם הזה כבר 25 שנה שמעתי וקראתי את מה שכתבת מאות פעמים בעיקר לפני שדרוג המחשב. במקרה שלי שיפור בכח לא יתרום לי כלום בשלב הזה ולדעתי לפחות ב 3 שנים הקרובות. לגבי צריכת החשמל זה עניין זניח בעיקר למי שמרכיב לעצמו מחשבים ברמות כאלו זה משהו שהוא לוקח בחשבון מה גם שבמקרה שלי לא נאלצתי לשדרג שום דבר נוסף על מנת לקבל שיפור גדול מאוד בביצועים.

כאחד שלא מתפשר על איכות תמיד התנהלתי בתחום זה באופן כזה שאם אתה זקוק לשדרוג קנה עכשיו כי מנסיוני זה תמיד הצליח וענה לי על הדרישות.

פורסם

עידן תגיד שני מסכי הקצה לא מחוברים או משהו? כי ניראה שהם עומדים ממש על אמצע זרוע ושווי משקל, ס"מ לפה או לשם והם בדרך למטה...

והמונה הוא הראשון לקבל חשמל כלומר כל צריכת ההרכב שרואים בוידאו נרשם בו? כמה יוצא פר סשיין/חודש?

פורסם

אל חשש, הבסיסים של המסכים הקיצוניים מוברגים לשולחן, יצא כבר שהבן שלי בעט לי כדור כמה פעמים על המסך השמאלי :rolleye0018:

המונה מחשב לי רק את צריכת המחשב(מארז), אין לי מושג כמה יוצא לחודש ולא מעניין אותי.

פורסם
אין לי מושג כמה יוצא לחודש ולא מעניין אותי.

That's the spirit! :hat::funn::party0007:

אף אחד ושום דבר לא אמור להפריע לגבר להתענג על ההנאות הקטנות של החיים.

פורסם
  • מחבר

שתהיה לך מערכת שצורכת מהקיר 1.1-1.2KW, אז נדבר :bash:

רק במנוחה הSR-2 היה צורך כ450W, שתכלס? אפילו מערכת "חזקה" היום מסתפקת בזה במאמץ.

פורסם

מה גם שמערכת כזו מחממת חדר של 3X3 או 4X4 מ' בקלות, בחורף זה עוד בסדר אבל בקיץ זה גיהינום תרתי משמע.

פורסם

אין ספק שזה הרבה, אצלי במנוחה הצריכה היא 150W(רק המחשב), במאמץ בסביבות 550W-600W.

פורסם

באותו סירה ... רוצה לשדרג למסך 1440P / 120-140hz ואני רק ממתין לליבה החדשה ... ממה שהבנתי נוידיה קודם תשחרר את ה low end ואז תעלה לאט לאט לכרטיסים שאנחנו חולמים עליהם ... ( תאמינו לי שאני חשבתי על זה המון ... שווה לחכות ! 6870 שלי בקושי סוחב ;( )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים