עבור לתוכן

מתלבט בקנית עכבר.

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה... קניתי את ה LOGITECH CORDLESS CLICK PLUS

באופיס דיפו ב 350 שח

קיבלתי גם 50 שח מתנה בקנייה הבאה שלי שם. שזה מקסימום חודש

נכון שהם קצת יקרים אבל הייתי צריך עכבר באופן מיידי חוץ מזה שלא נורא כל כך.

בכל מקרה העכבר מצויין... קצת מהיר מדי אולי כי אני לא רגיל

היה לי את המיקרוסופט INTELIMOUSE EXPLORER הראשון שיצא בכלל... הכי ישן שיש (שעלה המון כסף אז... כי הוא היה אופטי וזה היה נדיר)

נראה לי שווה.

יניב

פורסם

תקשיב חבר ותקשיב טוב - אם יש לך מטען חיצוני ואין לך בעיה של החלפת בטריות תקנה את ה-

Microsoft IntelliMouse Explorer 2.0 עם גלגלת ה-TILT. מאוד מאוד נוח! ובקשר לבטריות, מיקרוסופט שילבה בו טכנולוגיה שהבטריות בו אמורות להחזיק כ 4 חודשים ומעלה.

לי יש אותו כבר מחנוכה (שזה יוצא כבר חודשיים וחצי) ללא החלפת בטריות. אחרי ההתקנה זה מוסיף לך בלוח בקרה משהו שכותב לך את מצב הבטריה והוא כותב לי GOOD כמו שזה היה כשקניתי אותו, זה אפילו לא ירד קצת ברמה.

אני אומר לך - פעם ראשונה שמיקרוסופט לא חירטטו.. ד"א הסוללות הם 2 סוללות של ENERGIZER שמגיעות במתנה עם העכבר. וקניתי אותו בגירסת ה-OEM מפנדה כולל משלוח (הגיע תוך יומיים וחצי).

ולשאלתך - לכל עכבר אלחוטי יש מן מקלט קטן ששמים על השולחן כדי שיקלוט את העכבר. בעכברים עם הסוללות הנטענות המקלט הוא המטען.מסתבר שכבר ליותר מחודשיים.. בלי עין הרע.

אתה יכול לתת קישור מדוייק למוצר?

ולהסביר מה בדיוק עושה הטילט?

ואה יש מטען לבטריות עם העכבר או שצריך להחליף כל פעם?

ואם העכבר נוח לפחות כמו mx500?

זה יהיה מעולה עם תענה לי על כל השאלות תודה מראש.

פורסם

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=1497

אל תסתכל על הדגם שרשום שם, אבל זה העכבר. הדגם המדוייק זה מה שרשמתי למעלה.

2. ה-TILT היא גלגלת שזזה גם ימין ושמאלה, ככה שזה טוב למי שצופה בתמונות גדולות.

3. החיסרון (במזערי ביותר יש לציין) הוא שאין לו מטען, אבל כמו שראית שכתבתי בינתיים הסוללה מעולה. אני מאמין שהוא יעבור את ה-4 חודשים שאם תחשוב על זה זה מלא! חוץ מזה שהיום 2 סוללות עולות גרושים, ולמי שיש מטען GP אז סוללות זה בכלל לא הבעיה שלו (גם אני יקנה בשלב יותר מאוחר).

מה שכן, החיסרון הזה הוא שנותן את היתרון במחיר המעולה של עכבר זה.

4. העכבר הזה נוח מאוד, ועפ"י חבר שלי שיש לו את ה-MX-700, הוא נוח אפילו יותר ממנו (גם לדעתי, אני הרגשתי גם את הMX700.)

העכבר הזה בנוי במדוייק עפ"י צורת כף היד והאצבעות שלוחצות על שני הכפתורים. יש לך גם שני כפתורים בצידו השמאלי שאתה יכול לתכנת שיעשו מלא מלא דברים, ובגלל שזה מיקרוסופט, האינטגרליה (שילוב) שלו עם ה-WINDOWS מעולה.

ממש מומלץ לדעתי.

ד"א- אין לו שום לאגים או כל בעיה שתחשבו עליה. פועל חלק, וטווח הקליטה יחסית לחיסכון שלו בסוללות די גדול (כ-2 מטר של עבודה חלקה)

פורסם

אחי קנה אותו (את המייקרוסופט) שבוע שעבר בKSP ב190 שקל בגרסאת OEM

למרות שזה OEM וחשבתי שלא יקבלו איתו את כל המסביב , קיבלנו גם זוג בטריות של אנרג'יזר וגם מתאם לPS2 מUSB

לא קיבלנו את ההוראות ואת הדרייוור (אתשניהם אפשר להוריד מהאתר של מייקרוסופט...

אחלה עכבר בשביל המחיר (רק זוג בטריות עולה משהו כמו15 שקל+)

מאוד מאוד נוח, וגם הטילט (לפי המחירון של KSP זה נקרא הגה ;D ) ממש ממש פצצה.

מומלץ!!!

יש שם גם את הMX700 ב330 שזה מאוד זול יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים