עבור לתוכן

מתלבט בקנית עכבר.

Featured Replies

פורסם

למה שלא תוסיף עוד 100 שקלים ותקנה את הטוב ביותר mx700 ?

פורסם
  • מחבר

זה כבר 150 שקל יותר ולא 100.

וחוץ מזה איך הוא?

פורסם

ה mx700 הוא יקר וטוב.

לפני שאתה קונה תחפש תגובות מאנשים שקנו אותו.

יתרון בולט שיש לו הוא שיש לו הטענה חשמלית, כך שאתה לא תצטרך לשרוף כסף על בטריות.

כעקרון ה 700 זה 500 רק עם תוספות האל-חוט.

אם יש לך כסף.. למה לא?

אני מאוד מרוצה מהמייקרוסופט V3 שלי

פורסם

יש MX700 ב330 שקל ב www.ksp.co.il

אבל הוא בא בגרסת OEM לפי מה שידוע לי...

תאמת גם אח שלי רוצה לקנות אחד והוא מתלבט בין הMX700 לבין הEXPLORER החדש של מייקרוסופט (זה שיכול להזיז את הגלגלת גם ימינה ושמאלה)

יתרונות לMX:

יותר כפתורים

מטען חשמלי

יתרונות למייקרוסופט:

גלגלת מגניבה

מחיר (עולה רק 230 שקל בKSP בגרסאת OEM)

מה אתם אומרים?

פורסם

שאלה טובה. נירא לי הmx 700 מה כבר אפשר לעשות אם הגלגלת הזאת וגם אתה חוסך כסף של בטריות שזה מצטבר לסכומים גדולים במשך הזמן

פורסם

הכסף של הבטריות לא בעיה

יש לי שני עכברים אלחוטיים כרגע בבית ומה שאני עושה זה משתמש במטען בטריות חיצוני (כמו שאני עושה בשביל הדיסקמן למשל...)

והגלגלת כן נראית שימושית...

פורסם

למה את צריך את העכבר??? אם זה משחקים לרוב אז קח את הMX500 שהיתרון שלו על הMX700 זה זה שהוא לא אלחוטי וזה יותר טוב למשחקים..... MX500 הוא העכבר הכי טוב למשחקים.... אבל יש לו חוט

והוא נוחחחח ממשש......... תסתכל היה דיון על העכבר הזה

תחפש

פורסם

קח את הMICROSOFT הוא מעולה!!! יש לי אותו ואני לא מפסיק להנות ממנו.

הוא מעולה למשחקים ויש לו תגובות ממש מהירות. ממש כמו לא אלחוטי.

והוא לדעתי הרבה הרבה יותר נוח מהLOGITECH MX700 ויש לו והגלגלת באמת מעוד שימושית ונוחה.

אפשר למצוא אותו באיזה 250 שקל בארך והוא מעולה! שווה כל שקל

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=002

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבסוף בכל זאת אני אלך על ה-Logitech® Cordless Click! Plus Optical Mouse .

אני סומך על המוצרים של לוג'יטק שעד עכשיו לא איכזבו אותי.

וזה גם התקציב שלי.

אגב חוץ מהעכבר הזה יש עוד משהו שאמור לשבת על השולחן שיקלוט את העכבר?

פורסם

המחיר שם של הmx700 נראה לי ממש זול בטוח יש שם איזה משהו לא בסדר, ורק שתדע אין שום לאגים שום כלום אם העכבר והוא מתפקד בדיוק כמו הmx500 רק שהוא אלחוטי הוא יותר טוב מכל עכבר אופטי במחיר של עד 450 שקל וזה שהוא מגיע עם מטען ובטריות נטענות רק מוסיף יש כאן איזה מישהו בפורום שיש לו גם mx500 וגם mx700 אתה יכול לשאול אותו ולראות.

פורסם

המחיר שם של הmx700 נראה לי ממש זול בטוח יש שם איזה משהו לא בסדר,

הייתי שם...

זה פשוט בא בגרסאת OEM ולא ריטייל...

וזה זול כי הם מיבאיים את זה בעצמם...

פורסם

בקשר לעכבר של מיקרוסופט אז הוא פועל על גלי רדיו והעכבר הזה מאוד חסכני בסוללות. שני סוללות מספיקות כמעט לחודש.

פורסם
  • מחבר

סוללות לא מטרידות אותי.

יש לי נטענות בשפע.

פורסם

תקשיב חבר ותקשיב טוב - אם יש לך מטען חיצוני ואין לך בעיה של החלפת בטריות תקנה את ה-

Microsoft IntelliMouse Explorer 2.0 עם גלגלת ה-TILT. מאוד מאוד נוח! ובקשר לבטריות, מיקרוסופט שילבה בו טכנולוגיה שהבטריות בו אמורות להחזיק כ 4 חודשים ומעלה.

לי יש אותו כבר מחנוכה (שזה יוצא כבר חודשיים וחצי) ללא החלפת בטריות. אחרי ההתקנה זה מוסיף לך בלוח בקרה משהו שכותב לך את מצב הבטריה והוא כותב לי GOOD כמו שזה היה כשקניתי אותו, זה אפילו לא ירד קצת ברמה.

אני אומר לך - פעם ראשונה שמיקרוסופט לא חירטטו.. ד"א הסוללות הם 2 סוללות של ENERGIZER שמגיעות במתנה עם העכבר. וקניתי אותו בגירסת ה-OEM מפנדה כולל משלוח (הגיע תוך יומיים וחצי).

ולשאלתך - לכל עכבר אלחוטי יש מן מקלט קטן ששמים על השולחן כדי שיקלוט את העכבר. בעכברים עם הסוללות הנטענות המקלט הוא המטען.

בקשר לעכבר של מיקרוסופט אז הוא פועל על גלי רדיו והעכבר הזה מאוד חסכני בסוללות. שני סוללות מספיקות כמעט לחודש.

מסתבר שכבר ליותר מחודשיים.. בלי עין הרע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים