פורסם 2014 במרץ 2511 שנים שלום ,יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן:delli-3 M370 2.4Ghz4gb ddr3 1066Mhzאני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליואך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה.מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב.ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור.הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות.כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב.אשמח לעזרה, תודה.
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים המאוורר תקין? יתכן והמחשב מתחמם.תריץ בדיקה על המחשב - תדליק את המחשב, תלחץ F12, שם תבחר בביצוע diagnostics ותדווח אם יהיו שגיאות.
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים "תדליק את המחשב, תלחץ F12, שם תבחר בביצוע diagnostics"יותר פשוט וקל להדליק הנייד כאשר מקש ה Fn לחוץ. נכנסים ישר לטסטים.
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים מחבר ניסיתי להריץ את האיבחון אך הוא נכבה אנסה את מזלי בכל זאת אולי הוא ישאר דלוק יותר מ2 דק' עוד פתרונות?
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים על פניו חימום יתר.המאוורר עובד ? דרכי האויר פנויים ? רק עם סוללה הוא עובד ?
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים מחבר בדיקה אם המאוורר עובד זה ע"י שמיעה? או שיש משו מעבר? (לא כ"כ מבין בניידים )דרכי אוויר תקינים לפי מה שאני מביןהוא מחובר למטען באופן רציף בזמן הבדיקותמה ז"א רק עם סוללה?
פורסם 2014 במרץ 2911 שנים מחבר הקפצהטוב הרצתי את האיבחונים בבוט,הוא הצליח להיות דלוק 2 דק' בערךהבדיקות שעברו היו של המעבד והזיכרונות ואז הוא כבר נכבהלא שמעתי את סיבובי המאוורר ולא הרגשתי אוויר יוצא מפתח האיוורור (למרות שאני לא בטוח מה אני צריך לשמוע כ"כ)מה נראה לכם שהבעיה?וכמה יעלה תיקון במעבדה?כמה זה בסדר להוציא על זה ?תודה.
פורסם 2014 במרץ 3111 שנים עושה רושם שהמאוורר לא פועל, בגלל זה המחשב נכבה בשביל להגן על עצמו מפני חימום יתר. אפשר לחפש מאוורר חדש באיביי לפי דגם המחשב, ולנסות להחליף לבד במידה ויש לך את הכישורים הטכניים לכך. זה לא אמור להיות מסובך במיוחד (תלוי בדגם הנייד), אך דורש סבלנות וזהירות יתרה.
פורסם 2014 במרץ 3111 שנים מחבר אין לי את הידע הנדרש ואני לא מעוניין לפתוח את המחשב לבדימה העלויות שאמורות להיות אם אקח אותו למעבדה? (מקסימום)תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.