עבור לתוכן

חנות מומלצת במרכז לכבלים ומחברים.

Featured Replies

פורסם

לאחר מעבר דירה לא מזמן, החלטתי לפרוס רשת בבית כמו שצריך.

אני עדיין מתלבט עם לפרוס cat7 או cat6 אבל את זה אני החליט כבר בהמשך.

אני מחפש בנרות חנויות שמוכרות כבלים (בערך 100מטר), מחברי rg45 זכר (4 יחידות), מחברי נקבה שאפשר להתקין על קיר (5 יחידות), כמה מטרים של תעלות פלסטיק של בערך 2 ס"מ רוחב (באזור ה10 מטר), ואולי איזה ארון לבן מפלסטיק לקיר בשביל שני ראוטרים כדי שיהיה קצת סדר.

מה שאני מוצא בחיפושים באינטרנט זה מקסימום חנויות שמוכרות כבלים 100 מטר ומחברי rg45 זכר.

נערך על-ידי romansah9

פורסם

כל סיטונאי חשמל אמור להחזיק במלאי את מה שאתה מחפש.

CAT5 תמצא אצל כולם במלאי, CAT 6 או CAT 7 זה לא תמיד במלאי.

אני לא ממליץ לך להשתמש ב CAT7 כי תהיה לך בעיה לחבר אותו לשקעים ובמרחקים קצרים יחסית כגון תשתית בבית פרטי גם CAT5 איכותי ייתן לך רשת של ג'יגה.

תקעים כנראה שכן תמצא במלאי (עולה גרושים אז תקנה יותר למקרה שתהיה לך בעיה בלחיצה)

ושקע מחשב RG45 מסוכך על הטיח גם תמצא במלאי

פורסם
  • מחבר

cat5e נותן ג'יגה.

cat6 נותן ג'יגה יציב יותר.

cat7 מיועד ל 10 ג'יגה.

למרות שאי אפשר לנצל כעת 10 ג'יגה, תאורטית התשתית שאני הפרוס עם cat7 תספיק להרבה מאוד שנים. בתכלס רק רבע מהמכשירים שלי בבית כרגע תומכים בג'יגה רוחב פס. אם באמת נתקלת בבעיות חיבור הcat7, אז כנראה שאני אוותר על הרעיון.

אם אתה אומר שיש את הציוד הזה בכל חנות סיטונאים- אז אין לי שום בעיה, אני הבדוק כשיהיה לי זמן לגשת לאחת כזאת.

פורסם

לכבל CAT7 יש גידים עבים יותר ולכן צריך מחברים יעודיים בשבילו שגם קשה להשיג אותם אלא אם אתה משתמש בפאנל חיבורים כמו של ארונות תקשורת.

העובי של הגידים של CAT6 זהה לגידים של CAT5 ולכן המחברים סטנדרטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים