עבור לתוכן

עזרה בהרכבת fan setup למארז?

Featured Replies

פורסם

המארז לא בעיה גם הספק, על כל מקרה לשאלות ספציפיות על ספרים ומארזים יש פורום יעודי :xyxthumbs: תתחדש ותעדכן אותנו בתוצאות ותמונות.

פורסם
  • מחבר

תמונות? מה מיוחד במארז העתידי שלי בכלל, לא יהיה לו אפילו קירור מים :(

בכל אופן, אני ממש מתקרב לסגירה של המפרט ועשיתי עכשיו קצת חישובים עם ה-NINJA וראיתי שבתכל'ס זה לא הכי קריטי לי;

אם אני הולך על הנינג'ה, אני קונה 2 מאווררים של נוקטואה בשבילו, שזה בערך 86X2, ומכיוון שזה גוף קירור על גב המעבד - גג המארז נשאר חשוף (מקום ל-3 מאווררים כאשר המארז בא עם אחד מובנה), מה שאומר שאני צריך לקנות עוד 2 מאווררים לגג המארז, שזה עוד תוספת של כ-~180 ש"ח, מה שהופך לי את כל העסק ל-~550 ש"ח

במידה ואני הולך על ה-h100i, הרדיאטור נמצא למעלה ולכן עם 2 מאווררי F של נוקטואה (86 ש"ח X2) אני תופס שני ציפורים במכה ובעצם לא נאלץ לקנות עוד 2 מאווררים

מה שיוצא זה שבעצם ההפרש בין שני האופציות הללו הוא רק כ-200 שקלים, אז אני הולך בסוף על ה-h100i בלב שלם. בהתחלה הורדתם אותי מזה ונאלצתי להסכים, ביחוד שלא תכננתי לעשות OC, אחר כך, למרות ששיניתי מפרט כדי שיתאים ל-OC עתידי, עדיין חשבתי להשאר עם הנינג'ה, כי הפרש של כ-400 הוא באמת קריטי,

אבל עכשיו כשהגעתי לשורה התחתונה של לחשב עלויות ותוספות מאווררים וכו' אני רואה שאין צורך חח

פורסם
  • מחבר

טוב מצטער שאני משגע אתכם אבל אני כבר כמה ימים רצופים רק עובד על המפרט, ועכשיו אני עובר פריט פריט ומסמן "V", והגעתי לספק כוח והזיכרונות ואני כבר לא כל כך בטוח בעצמי. (אחרי כמה שעות של חפירה באינטרנט)

ראיתי שאומרים שהראם של G.Skill הוא הטוב ביותר למשחקים וביצועים כלליים, כמה זה נכון? (זה עלה לי מחיפוש בגוגל, הרבה תוצאות כאלה מ-tomshardware.com ועוד מקומות), כי אני חשבתי ש-KINGSTON עדיין מובילים בתחום..

בחנות שאני מתכוון לקנות בה אין G.Skill, אבל אם שווה לקנות זכרונות שלהם (או כל אחת אחרת) אז אין בעיה לקנות ממקום אחר מן הסתם. ראיתי שהמחירים הם די זהים אז אין צורך להתחשב בנתון הזה (מדובר בזיכרון 1600MHZ, ואני רוצה 2 סטיקים של 4G, כך שסך הכל יהיה לי 8G)

דבר שני - ספק הכוח, אני כבר לא כזה בטוח בעצמי בקשר לספק, ולאו דווקא בגלל ה-WATT (אמרתם שזה בסדר וזה מספיק לי), אלא על הדגם והיצרן עצמו. הבנתי ש-CORAIR טובים ולכן חשבתי על TX650, אבל שמתי לב שזה לא מודולר, זה קריטי? גם המחיר שלו הוא סביבות ה-520 ש"ח בעוד שיש את Seasonic M12II-620 620W Modular בכ-390 ש"ח..

על מה הייתם ממליצים לי? (לאו דווקא מבין שניהם)

רק זיכרו שגם חשוב לי השקט

שוב, מצטער על החפירה ושמתי לב שכבר זה יותר מדי OFF-TOPIC, אז אני יכול לפתוח אשכול חדש אם עדיף..

תודה!

פורסם

לא משנה החברה בזכרונות , 1600MHZ 9-9-9-24 יהיו בעלי אותם ביצועים בדיוק מכל חברה ... יש רק מיתוסים על אמינות של כל חברה, אז תקנה מה שבא לך. אישית קניתי CORSAIR VENGANCE במיוחד לאוברקלוק, היה לי 1333MHZ והם 1600MHZ אבל ראיתי שהרבה באינטרנט מגיעים איתם ל2000\2133MHZ עם אוברקלוק ותכננתי גם, מסתבר ששלי לא יכולים לעשות אפילו טיפונת, על לוח מאוד יקר ומיוחד לאוברקלוק (וגם היה בדיוק אותו דבר עם לוח אחר פשוט יותר).

תקנה מה שיהיה הכי זול עם הנתונים שאתה רוצה ועם אחריות הכי ארוכה.

בנוגע לספק אני לא באמת מכיר דגמים וקורא על זה אבל כל הזמן משבחים את SEASONIC. נשמע די זול 390 ש"ח ל620 וואט מודולרי, אז אם זה לא מאיזו סדרה נחותה לך על זה.

פורסם

כמו שאמרתי מלבד שאלות על קירור, לכל השאר יש פורומים מתאימים ! תודה.

פורסם
  • מחבר

@11GnR&taotao - תודה!

פתחתי אשכול רלוונטי בפורום מארזים וספקי כוח.

ותודה לכל השאר גם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים