עבור לתוכן

דרייבים ללוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מחשב חדש עם לוח אם הבא:

ASUS MAXIMUS VI HERO

http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/

יחד עם הלוח קיבלתי דיסק דרייברים. זה מאוד נוח שהכל יותקן ישירות מהדיסק וברצף, כדי לנצל את כל הפיצ'רים שמציע הלוח.

השאלה היא, האם הדרייברים הישנים שעל הדיסק, יתעדכנו לחדשים יותר באתר אסוס לאחר ההתקנה או שלא? אולי יש פתרון אחר? (נגיד במחשב הנייד שלי, יש תוכנה שהייעוד שלה הוא לבדוק אם יש עידכון לדרייברים של הלוח אם)

אשמח לתשובתכם:)

פורסם

הדרייברים ישנים אני לא בטוח לגבי העידכון האוטומטי בכול מקרה תוריד את החדשים מאתר ותעדכן את הביוס גם כן.

נערך על-ידי ASTR4L

פורסם

1. תמיד רצוי להשתמש בדרייברים המעודכנים ביותר, וזה אומר שיש להוריד אותם מאתר היצרן.

2. ביוס לא מעדכנים אם אין בעיה (משהו לא עובד או שחסרה תמיכה בחומרה מסויימת) - יש פה סיכון (קטן) שייגרם נזק למחשב במידה ועדכון הביוס ייכשל.

פורסם

אין שום בעיה עושים את זה בעזרת סידק און קיי פעולה פשוטה אין שום סיכון.

העדכונים הם ליציבות מערכת בעיקר בoc.

פורסם
  • מחבר

אני תאמת חושש לעדכן את הביוס. איך ניתן לעשות זאת בצורה הבטוחה ביותר?

פורסם

לא צריך לעדכן ביוס אם אין בעיה מיוחדת.

פורסם

את מוריד את הקובץ מעתיק לדיסק און קיי משנה עת שם הקובץ ל-M6H מחבר לחיבור usb שמסומן במלבן לבן סביבו מאחור.

כאשר המחשב מכובה את לוחץ לחיצה ארוכה על לחצן שמעליו עד שלחצן נדלק באור כחול ואז נותן לו לעבוד.

על גבי הלוח אם יש לד אדום שנדלק בזמן עידכון ושהוא כבה העדכון אסתיים.לאחר מכן אתה מדליק את המחשב הוא יעשה כמה רייסטים לבד עד שהוא יסיים "להגדיר את עצמו" ומערכת תעלה.

נערך על-ידי ASTR4L

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים