עבור לתוכן

CLUELESS - כמה שאלות לגבי מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

הקדשתי מספר שעות לצפייה בסרטונים וקריאה של דברים באינטרנט על מערכות קירור מים, ועדיין יש לי הרבה חורים, כמו איך בודקים מה מתאים לך, מאיפה מזמינים (איפה הכי משתלם וכו'), ועוד מספר דברים שלא חשובים כרגע - כי לפני שמתחילים - מה שהכי חשוב לי לדעות זה העלות, כדי לראות אם זה בכלל רלוונטי.

אני מתכוון לקנות:

Gigabyte GA-H87-HD3 S1150

Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150

NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5

Fractal Design Arc R2 Window Black

Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan

(במידה והספק חלש מידה לקירור מים [אני סתם זורק] אז לא תהיה בעיה להחליף, מאחר ושוב, עדיין לא הזמנתי כלום)

לפני שאני נכנס לעיניינים הטכניים של איך וכו', הכי חשוב לי לברר כמה יעלה לי כל העסק, כי הבנתי שהעיניין יכול להגיע ללמעלה מ-4000 שקל, והתקציב שלי לא קרוב אפילו לסכום הזה.

בהתחלה חשבתי ללכת על Corsair Hydro H100i (סביבות 600 ש"ח), ואז חשבתי לעצמי שאם כבר אני הולך על קירור מים, אוליי נלך על מערכת לא מובנת, ונוסיף אקסטרה, אבל במידה ואגיע לסכומים מטורפים - אני לא חושב שאני אוכל ללכת על זה..

אז ניגש לשאלה - סביבות כמה יעלה לי כל העסק הזה, במידה ואני מעוניין לקרר במים רק את המעבד?

כמה הייתם ממליצים על הדבר הזה בכל מקרה? כל מה שתוכלו להגיד לי אשמח לשמוע.

בגדול חשובה לי מערכת שקטה, אך את זו ניתן להשיג גם עם Corsair H100i ומספר Noctuas על המארז וכו', אבל ממש הדליק אותי כל העיניין של הקירור מים, גם כי זה נראה מאוד מגניב ומתחשק לי לגוון, וגם כי בא לי להתעסק עם זה, אבל שוב - אם זה יעלה לי כמו מחשב חדש, זה די מטורף :(

תודה!

פורסם

העסק יקר יצא לך למערכת שלמה יותר מ-1000₪ וגם אין סיבה שתעשה את זה.

כן זה נראה טוב אבל זה לביצועים נטו עם חומרה כמו שלך מיותר להוציא 1000+ על קירור שהיא לא צריכה בכלל.

אם אתה רוצה קירור מים לך על קיט מוכן יעשה את העבודה(בשבילי זה עושה) וזה סבבה לגמרי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אתכם, אז אני כנראה אוותר על הרעיון, ואלך על התיכנון הקודם.. אשמח אם תעזרו לי ל-SETUP של המארז עצמו עם המאווררים!

http://hwzone.co.il/community/threads/543334-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-fan-setup-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96?p=4878724

תודה רבה!

פורסם

לא צריך לפתוח דיונים סתם אתה יוכל להמשיך את הדיון פה, בכל מקרה נעלתי בוא נמשיך את הדיון בתרד החדש.:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים