פורסם 2014 במרץ 2111 שנים ערב טוב!לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתיחוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות:1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע.2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי.או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה.ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל.לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים מחבר יעזור (אולי) אם תיתן את שם היצרן והדגם המדויק של העכבר שלך. העכבר נראה ככה הזמנתי אותו מ ebay, היצרן weyes נראה לי
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים You get what you pay for..תקנה להבא עכבר של יצרנית איכותית... נערך 2014 במרץ 2211 שנים על-ידי ABL
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים מחבר You get what you pay for..תקנה להבא עכבר של יצרנית איכותית...weyes חברה לא טובה? למה אתה מתכוון?
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים אין מצב שהמהירות האנכית והאופקית שונות בדיפולט, או שזה משהו שעשית בדרייבר, או שאתה לא ברזולוציה ביחס נכון ומותח על כל המסך במקום להוסיף שוליים שחורים.
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים מחבר אין מצב שהמהירות האנכית והאופקית שונות בדיפולט, או שזה משהו שעשית בדרייבר, או שאתה לא ברזולוציה ביחס נכון ומותח על כל המסך במקום להוסיף שוליים שחורים.לא ידעתי שיש לזה דרייברים ואם יש אז לא התקנתי בכללאני ברזולוציה הטבעית של המסך שלי 1680X1050נראה לי נתנו לי עכבר דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.