פורסם 2014 במרץ 2011 שנים http://www.guru3d.com/news_story/intel_haswell_refresh_codenamed_devil%E2%80%99s_canyon_have_improved_tim.html
פורסם 2014 במרץ 2111 שנים improved TIM (Thermal Interface) and processors that are specifically re-engineered for enhanced performance and overclocking. So many users who have been waiting for Intel to update their TIM design since Ivy Bridge can now check out the new processors for their overclocking needs reports wccftech. אז כנראה רק החליפו למשחה יותר איכותית שעדיין לא תהיה ברמה של ההלחמות\משחה מתכתית... שום דבר מעניין בתכלס.
פורסם 2014 במרץ 2111 שנים מחבר לא מבין את אינטל , עושים כסף כמו זבל ולא יכולים להלחים ?עם הציבור היה אומר לא קונה מוצר סוג ג אינטל הייתה מבינה
פורסם 2014 במרץ 2111 שנים את המעבדים של הסוקט היקר הם מלחימים, אני מאמין שזה בכוונה כדי לגרום לאוברקלוקרים לקנות אותם. תכלס אם אתה לא טחון זה די מפחיד ומסוכן לעשות DE-LID. אי אפשר לעשות את זה יותר מדי בעדינות, אני הייתי צריך די הרבה כוח עם סכין חדשה.
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים בכמה הם שיפרו נדע כשיצאו החדשים...אני בספק שיש שיפור מטורף, הוא יהיה קל אם בכלל.
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים מחבר אם אינטל אומרת אז בטח זה נכון , הם הרי חברה ללא כוונות רווח או סיפוק לקוחות יש להם AVX512 שהם כמובן לא נותנים למעבדי לקוחות פרטיים כדי שיסבלו וימשיכו לשלם נערך 2014 במרץ 2211 שנים על-ידי פנים
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים יש להם גם מעבדים עם 15 ליבות ששמורים ל enterprise.ועכשיו הם הולכים לעשות טובה ולהוציא 8 ליבות ללוח 2011 פינים שלהם.והכל בגלל ש AMD לא עומדים בקצב
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים אז מה שהם לא עומדים בקצב, מה מונע מהם לשווק את זה במחירים מופכרים של 5000 ש"ח ומעלה ? תמיד היו את המעבדים האלה בעבר ב6000 ש"ח עם מכפלה פתוחה (שאז היה נחשב למטורף).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.