עבור לתוכן

עזרה בנוגע לתצוגה במחשב (לא מופיע שום דבר)

Featured Replies

פורסם

לכל מי שיכול לעזור שלום

ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667

ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך

המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין

(בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה

הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה

יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת?

כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב

תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי הספק כח ....רעיונות דחוף

תודה ויום טוב

פורסם

1. בדקת האם כרטיס המסך המובנה עובד (לפי העמוד של הלוח Wolfdale1333-D667 באתר של ASRock, יש כרטיס מסך מובנה בלוח)?

2. האם המחשב מצפצף לאחר ההדלקה? אם כן - כמה ציפצופים ומאיזה סוג (ארוכים או/ו קצרים)?

בגדול, הבעיה יכולה לנבוע מלוח האם, ספק הכח, המעבד, הזיכרון, כפתור ההדלקה או מבעיית קירור (הטמפרטורה של המעבד גבוהה מדיי).

מבחינת לוח, מעבד או ספק כח - אין מנוס מבדיקת רכיבים אחרים במחשב שלך (או את הרכיבים שלך במחשב תקין אחר) בכדי לגלות אם הם מקור הבעיה.

מבחינת הזיכרון - אותו דבר כמו הלוח, המעבד או ספק הכח, רק שכאן גם אפשר לנסות לעבוד רק עם מודול זיכרון אחד (בהנחה שיש לך שניים) ולנסות אותו בכל אחד משני חריצי ההרחבה.

מבחינת הקירור - אפשר לפרק את הקירור של המעבד, לנקות אותו, לוודא שהמאוורר מסתובב בחופשיות (וכמובן לראות שהוא מסתובב כאשר הוא מקבל מתח) ולהחליף משחה טרמית.

מבחינת כפתור ההדלקה - אתה יכול לנתק את החוטים של הכפתור שבמארז ולנסות כפתור אחר (אם יש לך) או לקצר ידנית את שני הפינים המתאימים על הלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים