פורסם 2004 במרץ 321 שנים אני נגד מחאות טפשיותהמחירים של הסלוררי סבירים מאוד יחסית למדינות אחרות ,ויחסית לתחרות , ויחסית לתחזוקה של רשתות הסלולראם אתה לא רוצה , דבר עם בזקוחוץ מזה , זאת גם לא מחאה שתעבודהנתח הגדול של הרווחים מגיע מהמגזר העסקיאו אנשים שתלויים בסלולרי ולא יכולים להרשות לעצמם לא לדבראם אתה "שובת" , אז כנראה שממילא אתה לא משתמש הרבה בסלולר , ולכן לא אתה הוא זה שיפיל אותם ;Dסורי
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחאה על מה ? על המחירים? אני לא חושב שמחאה יכולה להוריד מחירים מה גם שהמחירים של דקת שיחה לא כאלה גבוהים מקסימום שקל לדקה לחברות מסויימות.יש המון אנשים שמסתדרים בלי פלאפון אז מי שלא רוצה לא חייב להשתמש בפלאפון יום טוב שיהיה לכם, אני בסדר גמור עם הפלאפון שלי.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר אין לי פלאפון ואני לא שובת......שאלתי כי אני יודע שיש לרוב האנשים פה פלפאון והאם הם ישבתו.. :
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחאה על מה ? על המחירים? אני לא חושב שמחאה יכולה להוריד מחירים מה גם שהמחירים של דקת שיחה לא כאלה גבוהים מקסימום שקל לדקה לחברות מסויימות.יש המון אנשים שמסתדרים בלי פלאפון אז מי שלא רוצה לא חייב להשתמש בפלאפון יום טוב שיהיה לכם, אני בסדר גמור עם הפלאפון שלי.מקסימום שקל לדקה זה קצת? בחו"ל זה שליש...
פורסם 2004 במרץ 321 שנים אני כיביתי את הפלאפון שלי עוד בבוקר והודעתי לכולם בחוליית האינטרנט בבסיס וכוווולם אצלינו כיבו, גם הקצין שלנו שמכור לפלאפון ומדבר כל היו כל היום - גם ב... בשירותים. ;D :
פורסם 2004 במרץ 321 שנים אני מוותר... אם זה רק ליום אחד! אם לא אעשה "שבירת צום" (זכויות שמורות לרן ) ואדבר בפלא!
פורסם 2004 במרץ 321 שנים דיברתי עם כמה אנשים, אי אפשר בלי, צריך לקבוע דברים בכל זאת... אבל אחרי שראיתי שהחשבון שלי כבר הגיע ל 244 שקל אני מצמצם דראסטית עד סוף החודש...
פורסם 2004 במרץ 421 שנים חחחחח, בסוף חצי בסיס השתתף אצלינו בחרם בתור תירוץ לא לענות לטלפונים של הרס"ר! חחחח... ;D
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני גם משתתף.. טוב מילא, גם מילא יש לי טלפון סלולרי חרא(אחרי שאיבדתי את ה3310) אז הוא דלוק רק כשאין ברירה. :-\
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני גם ככה סוגר חודש עם איזה 50-60 ש"ח אז ספק אם היום מחאה שלי יעזור למישהו...אגב, זה כולל 20 ש"ח תשלום על הפלאפון...וחברה שלי מנוייה בחברה אחרת...אנהי ממש לא מדבר הרבה אבל בכל זאת חייב לדבר כל יום, אם זה לא חשוב אני לא מדבר גם ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.