עבור לתוכן

משלוח חבילה להונג קונג\ארה"ב

Featured Replies

פורסם

אני צריך לשלוח לתיקון את מקלדת הCORSAIR K90 שלי. כתובת הRMA שניתנה לי נמצאת בהונג קונג. האם כדאי לי לבקש לשלוח לארה"ב? יש הבדלים גדולים במחיר? ובכלל - מה העלויות דרך חברות השילוח השונות?

פורסם

דואר ישראל הכי זולים, ומחירים יש לך במחשבון הדואר.

אם יש סניף בארה"ב הייתי מרגיש יותר בנוח לשלוח לשם.

פורסם
  • מחבר

האם ההגדרה "צרור קטן" מותנית רק במשקל? אם כן זה יחסוך המון.

פורסם

http://www.israelpost.co.il/postdictionary.nsf/AllDefs/7C693811E692863D42256BAA007B18E7?opendocument

מילון מושגיםשם המושג:צרור קטןתאור:משלוח צרור קטן הוא האמצעי הזול ביותר למשלוח חפצים קטנים לחו"ל, שמשקלם אינו עולה על 2 ק"ג, ניתן לשלוח בדרך הים והיבשה וכן בדרך האויר.

צרור קטן הוא דבר דואר אשר משקלו אינו עולה על 2 ק"ג.

מידות מרביות:

אריזה רגילה: הממד הגדול ביותר לא יעלה על 600 מ"מ. צירוף האורך, הרוחב והעובי לא יעלה על 900 מ"מ.

אריזה בצורת גליל: הממד הגדול ביותר לא יעלה על 900 מ"מ. צירוף האורך וכפל הקוטר לא יעלה על 1,040 מ"מ.

מידות מזעריות:

אריזה רגילה: מידות אחד הצדדים לא תפחתנה מ - 140 מ"מ באורך ו - 90 מ"מ ברוחב.

אריזה בצורת גליל: אחד הממדים לא יפחת מ - 100 מ"מ. צירוף האורך וכפל הקוטר לא יפחת מ - 170 מ"מ.תיאור זה הינו חלקי בלבד. תיאור מלא של צרור קטן.

פורסם
  • מחבר

אמור להתאים,תודה. מישהו יודע מה הפרוצדורה מול המכס כדי לא לשלם מכס על המוצר המתוקן?

פורסם

אתה לא חייב במיסים רק כל עוד הם תיקנו ולא בוצעה החלפה במוצר חדש.

אני מניח שזה מספיק לצרף טופס RMA מבחוץ על החבילה ואולי את הקבלה המקורית.

שירשמו גם בטופס המכס שזה מוצר שחזר מתיקון.

אולי יש למלא איזה טופס עם המספר הסידורי של המוצר לפני היציאה מהארץ, אם אתה רוצה לעשות הכל לפי הספר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

דיברתי עם החברה וקיבלתי אישור למשלוח על חשבונם דרך UPS. הבעיה נפתרה! נכון? ממש לא.

במהלך שיחה עם נציגה חביבה של UPS שהתעקשה איתי שמוצר שחוזר מתיקון חייב במיסים גם אם לא הוחלף (לא נכון) עלה בדעתי לשאול איזו עמלות חביבות הם מכינים לי בחזרת המוצר מחו"ל. לא אלאה אתכם בפירוט הרשימה הסיכום הוא כזה - על מוצר שערכו כ150$ ישנן עמלות שחרור שונות ומשונות (לא מיסים!) בסך מינימלי של כ420 ש"ח ואף יותר :screwy: באמת שאני לא מבין מי משתמש בשירות של העשקנים האלו.

פורסם

יש בעיה גדולה מבחינתי עם חברות שילוח לישראל

הרבה פעמים שאני בודק מוצר באיבי ,אני רואה חוץ מהמשלוח איזה 100+ דולר ,מיסי יבוא

בסוף משלמים יותר מ500 שקל ,על המשלוח + מיסים

בדואר רגיל ,המון פעמים זה בכלל לא מקבל מיסוי

אבל כניראה בחברות שילוח זה תמיד ככה + עמלות

מוצר של איזה 1200 שקל ,אופך פיתאום למוצר של 1700 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים