עבור לתוכן

מה עדיף מודם כרטיס רשת או USB??

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מודם

ALE 130

ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת...

עכשיו קודם כל זה עדיף באמת?

ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?

פורסם

תראה,חוק ברשתות אומר,אם עוד אל תיגע(אלא אם כן יש לך דרישות אחרות מהחומרה) לכן אם עובד לך טוב ואתה מרוצה אין לך מה להחליף.

מחליפים למודם רשת רק במקרה שיש בעיות של ניתוקים עם המודם USB.

פורסם

ההיתרון של המודמים רשת שמחלקים בבזק שהם יכולים להפוך לROuter.

אני יודע שהיום הם מחלקים את המודם Bfocus Router 270. שלפי השם הוא יכול להפוך לRouter.

אם יש לך שימוש בRouter תחליף אם לא אל תיגע בכלום.

פורסם

לי יש בבית מודם כבלים שיכול להתחבר דרך רשת וגם דרך usb . הוא מחובר ל usb וכבר פועל ככה שנה ואין שום בעיות :).

פורסם

USB ידוע כ-troublemaker לא קטן. שיטוט בפורום ימצא עשרות מקרים של בעיות יש עם מודמי USB (לדוגמא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=61749). רצוי ומומלץ לחבר מודם עם כרטיס רשת. יש כאלה שיגידו: "If it works, don't fix it." אבל אני מעדיף לדבוק במשפט ש"יש להקדים תרופה למכה," ולהחליף את חיבור ה-USB עכשיו לפני שיתחילו הבעיות ואז אנחנו סתם נתעצבן בגללן.

פורסם

תראה אני מעדיף את המודם של הכרטיס רשת גם כי אם יש צורך אפשר להפוך אותו לראוטר, והוא עובד הרבה יותר יציב בד"כ. לאנשים שאני מכיר עם המודם USB יש המון המון בעיות ובד"כ מודמים של USB עושים יותר בעיות משל כרטיסי רשת. אם זה עובד לך טוב, כדאי לך להשאיר כי אחרת זה סתם בזבוז כסף. אבל כמו שאמרו לפני לפעמים צריך "להקדים תרופה למכה". אם אתה מרגיש שזה חיוני ואתה רוצה להיות בטוח תעשה את זה, אבל תדע שזה עוד הוצאה שאם גם ככה זה עובד לך טוב לפי דעתי היא מיותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים