פורסם 2004 במרץ 421 שנים אתה צריך לפי דעתי ספריי כמו שהציע INSTALL . הוא יבריק לך את העבודה ואם אתה משתמש בואז תצבע במרחק של 15~20 ס"מ מהגריל עצמו! שלא יהיה הרבה צבע במקום אחד.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אחי אני לא רוצה לבאס או משהו אני רק לטובתך אבל לדעתי החיתוכים לא יצאו משהו בכלל יש שפיצים כאלה העבודה לא נקייה לדעתי תמשיך לשיים ולעגל את כל הקצוות או שתנסה לחתוך מחדש את אותו דגם כי זה יכול לצאת אחלה גריל
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר נחמד מאוד ! כבר השני שלך לא ? צודק,ויש לי עוד המון פלסטיק כדיי להכין ממנו גרילים... Quote from: amisha ב היום בשעה 00:16:37 יצא ממש יפה!! עם מה חתכת ? --חתכתי עם סכין יפנית...
פורסם 2004 במרץ 421 שנים לפי דעתי קרא שוב פעם את התגובות הטובות והרעות וקח אותן לצומת לבך ותחליט כבר מה לעשות בנושא! ובכך תשפר ומה שהכנת יצא טוב יותר - כי רק מטעויות לומדים!
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר לפי דעתי קרא שוב פעם את התגובות הטובות והרעות וקח אותן לצומת לבך ותחליט כבר מה לעשות בנושא! ובכך תשפר ומה שהכנת יצא טוב יותר - כי רק מטעויות לומדים! מחר אני נוסע למקום שאפשר לעבוד בו טוב!!!!! אני אשתדל לעדכן אתכם...
פורסם 2004 במרץ 521 שנים ללא ספק יש פוטנציאל, והצורה הכללית יפה, אך כפי שכבר ציינו המראה הסופי לא מוגמר, הייתי ממליץ לך לקחת כמה שופינים או נייר שיוף אדין ולהחליק את הקצוות ע"מ לקבל מראה עגול ויפה.אולי קצת צביעה או תאורה, אבל ללא ספק יש פוטנציאל, לזה אני קורא גטו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.