פורסם 2004 במרץ 321 שנים תגיד זה מודבק או עם משהו קשיח שמחזיק את זה או כל מכה הכי קטנה כל המארז שלך מתפרק לגורמים?
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר 100% לגו, הדבר היחידי שעלול להתפרק זה הצד הרחוק של המארז (זה שמול הפרספקס) כי הוא מורכב טיפה בחאווה אבל גם אם זה יקרה אין בעיה להרכיב את זה מחדש.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מדהים!!!!אני התחלתי לא מזמן בפרויקט לגו בצורת מכונית שישמש כמחשב ( איזה פנטיום אחד מסריח ! )
פורסם 2004 במרץ 321 שנים פשששששששששש בנאדם יש לך עצבים....אני בזמנו הייתי מת על לגו.... תתחדש!!! נ.ב שיניתי ניק
פורסם 2004 במרץ 321 שנים 114508534, אז מה?לא כל הפרוייקטים הם אותו הדבר. גם לי יש מחשב לגו אחד שבניתי במשך כמה חודשים והשקעתי בו יותר מ400 ש"ח רק על הקוביות עצמן.אם כבר תמונות של מארזי לגו, אז גם שלי ;D :http://photos.walla.co.il/manbotתחת השם "lego case"
פורסם 2004 במרץ 321 שנים כן אני זוכר שראיתי את הפרוייקט של הלגו, בגני התערוכה בתל אביב.היה על זה שלט "כן, זה מחשב." ;Dאומנם רעיון לא מקורי. אבל יפה מאוד!
פורסם 2004 במרץ 321 שנים אז מה אם היה כבר , עדיין עבודה יפה !!דרך אגב, זה רק נדמה לי או שהכפתור power הוא גם מלגו ?
פורסם 2004 במרץ 321 שנים כן אני זוכר שראיתי את הפרוייקט של הלגו, בגני התערוכה בתל אביב.היה על זה שלט "כן, זה מחשב." ;Dאומנם רעיון לא מקורי. אבל יפה מאוד! זאת לא הייתה תערוכה אלה תחרות משחקי רשת ( גם אני הייתי שם וגם אני ראיתי את השלק " כן , זה מחשב " אני הייתי בדיוק שורה מאחוריוהייתי עם המארז SIMBADA הישן שלי (היה גם קטודה כחולה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.