עבור לתוכן

30 מגה של הוט מגיע בקושי לחמש, הוט לא מוכנים להתחייב לטפל

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות:

1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים.

2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא.

הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי שוב לבדיקת המהירות ועכשיו זה כן הגיע ל -30 מגה, אז אני לא יכול לדעת מתי המהירות תהיה באיזור החמש ומתי היא תהיה 30. בבדיקה האחרונה שעשיתי הגעתי לאיזור ה- 8 מגה. מה אני אמור לעשות אם המהירות שלי כל כך לא יציבה, כשהחברה לא מוכנה לטפל??

פורסם

כנראה שהתשתית באיזור שלך לא משהו ובשעות העומס המהירות יורדת.

הבעיה שלך 99% נובעת מהתשתית של הוט, במידה והם לא מצליחים/רוצים לפתור לך את הבעיה מה שנותר לך

לעשות זה לעבור לבזק.

פורסם

גם אצלי יש את אותה הבעיה (אני ב100 מגה).

באיזה אזור אתה גר?

כל פעם שאני מתקשר אליהם מתרצים שיש בעיה והיא בטיפול...כנראה שהטיפול שלהם לא נגמר אף פעם.

פורסם

היתה אצלי אותה בעיה מסוף דצמבר, אחרי חודש שביקרו אצלי 4 טכנאים והגיעו למסקנה "תקלה איזורית, בטיפול", אמרתי להם שלום ועברתי לבזק

ראיתי בדף הפייסבוק של הוט אנשים עם אותן תלונות, זה מה ששבר אותי, שאני לא היחיד שבקושי מצליח לגלוש למעלה מחודש

פורסם

בתור מנהל במוקד הטכני בחיפה..

איפה אתה מתגורר?

אוכל לבדוק לך את העניין.

פורסם

אני סובל מאותה הבעיה בדיוק! אני גר באזור רחובות

נדיר שאני אשכרה מקבל מהירות של 30 מגה, בד"כ לא עובר את ה-10

פורסם

גם אני שדרגתי ל 30Mbps, המהירות הממוצעת היא באיזור ה 17Mbps ולפעמים פחות מזה, הוט לא מוכנים להודות שהם לא מסוגלים לספק את המהירות עליה אנחנו משלמים.

ואני באיזור המרכז, רמת-גן.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתור מנהל במוקד הטכני בחיפה..

איפה אתה מתגורר?

אוכל לבדוק לך את העניין.

יש לי בעיות של 200 מגה בהדר חיפה תוכל לעזור שלכתי לך בפרטי פרטים

יש נפילות ל 100 בצהריים ו50 בערב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים