עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לשמיעת מוסיקה וסרטים ומשחקים?

audigy 2 VS Audiotrak Maya 7.1??

פורסם

אישית מעדיף את הmaya, פחות אוהב את המוצרים של קראטיב.

פורסם

אני אישית מעדיף (בהרבה מאוד) את המיה, שונא את המוצרים של קריאייטיב

פורסם
  • מחבר

למה הAUDIGY 2 לא טוב? הוא נחשב למעולה לא? אני לא ממש מכיר את הMAYA מה יש לו?

יש למיה THX ו24 ביט? אני לא ממש צריך 7.1 (יש לי LOGITECH Z560)

אני צריך כרטיס שיעבוד ב24 ביט אם THX ושהייה הכי איכותי וחזק (אני שומע חזק אין שכנים)

אז מה עדיף לי?

פורסם

לי אישית יש גם את הרמקולים האלה, ואני מאוד נהנה מהשילוב בינם לבין hercules game theater xp 6.1...

הכרטיס עלה לי אבל 600 שקל.......אבל הוא מאוד שימושי אם אתה אוהב להקליט עם מיקרופון\ מחבר אוזניות מדי פעם\ מחבר הרבה מכשירי USB וזהו..

(אגב תומך בEAX2*)

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך USB. רק את הרמקולים (שהם 2 חיבורים אין לי מוסג למה ??? אם מישהו יכול להסביר לי את זה...)

ואוזניות ומיקרופון אבל לא להקלטה (לMSN) וזהו אני לא צריך שום דבר חוץ מזה רק איכות.

אז מה עדיף לי???

פורסם

נו, אז המיה.

פורסם

מזה המיה הזה? מישהו יכול לתת לי לינק לסקירה שלו? ולמה הוא יותר טוב מהאודיגי?

פורסם

למשחקים כל כרטיס של קריאטיב יהיה יותר טוב, גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות... אבל כשמדברים על מוזיקה וסרטים כשימוש עיקרי אז מומלץ להתרחק מהקריאטיב... המלצה שלי תקח את ה-revo 7.1 של m-audio אם אתה מעוניין באייכות סאונד מעל הכל- כי במשחקים אתה תראה ירידה קלה בביצועים (הכל תלוי בכוח המעבד שלך). אגב האודיג'י 2 ZS "מזייף" את ה-24 ביט כך שבמציאות אתה לא מקבל את ההבטחה של ה-24 ביט ובנוסף עלכך הכרטיס קול אינו קובע את עוצמת הסאונד אלה מערכת ההגברה עושה זאת (במקרה שלך הרמקולים עצמם)- כל כרטיסי הקול מוציאים את אותה עוצמה של מתח מלבד כמה יוצאי דופן... אגב הקונפיגורציה שלי היא- z-560 with custom wires + m-audio revolution 7.1... והיא בהחלט מביאה כבוד לסאונד ממערכת מולטימדיה..

פורסם

אני גם מעוניין ליקנות כרטיס קול בתקציב של עד 600 ש"ח בערך. איזה כרטיס כדאי לקחת?

השימוש הוא משחקים אך לא בסראונד, אני מתכנן ליקנות ATP 3 והבנתי שכך יהיו המשחקים בסטריאו, בנוסף יהיה שימוש רב במוזיקה וגם צפייה בסרטים.

האם צורך כלל ליקנות כרטיס קול או שמה אפשר להסתפק בכרטיס שעל הלוח ASUS P4P800 DELUXE? האם הכרטיס המובנה גוזל כוח מהמעבד?

תודה.

פורסם

אני גם מעוניין ליקנות כרטיס קול בתקציב של עד 600 ש"ח בערך. איזה כרטיס כדאי לקחת?

השימוש הוא משחקים אך לא בסראונד, אני מתכנן ליקנות ATP 3 והבנתי שכך יהיו המשחקים בסטריאו, בנוסף יהיה שימוש רב במוזיקה וגם צפייה בסרטים.

האם צורך כלל ליקנות כרטיס קול או שמה אפשר להסתפק בכרטיס שעל הלוח ASUS P4P800 DELUXE? האם הכרטיס המובנה גוזל כוח מהמעבד?

תודה.

פורסם

אוקיי אז במחיר שאתה מקציב אאתה יכול לקחת את האודיגי' 2 ZS ב600 שקל , או את האודיג'י 2 הרגיל OEM ב475 שקל. שההבל בניהם אם אני לא טועה זה רק התמיכה של הZS ב7.1 והבאנדל העשיר בתוכנות שמגיעות עם הכרטיס בגרסת הריטייל.

לדעתי אבל תשקול טוב את הקנייה של כרטיס קול חדש כי הבנתי שATP3 תספק לך חווית סאונד טובה גם עם כרטיס בינוני, אז אני מציע שתשמע שבועיים ככה את הATP3 שלך עם הכרטיס OB ואם תהיה מרוצה אז חסכת 600 שקל ואם לא אז יש לך אמצעים לקנות כרטיס קטלני.

בקשר לזה שOB גוזל כוח מהמעבד אנלא בטוח בקשר לזה יכול להיות שהוא גוזל מהזכרונות אבל לא נראה לי ברמה כזאת שתאט לך את המחשב ממש, אנלא בטח בקשר לזה לכן חכה לתשובות נוסופות בנושא.

תתחדש! ;)

פורסם

1.AUDIGY 2 ZS

2.AUDIGY 2

3.HERCULES DIGIFIRE 7.1

אני ממליץ אל הראשון בגלל תמיכה:

EAX4

7.1

ועוד שטויות קיצר הכי שווה!!

אבל אם אתה לא ממש משתמש בזה ויש לך רק מערכת 6.1 או 5.1 כדי מאוד לחסוך ולקנות אודיגי 2 רגיל...

פורסם

בהחלט, כרטיס הקול המובנה גובה כוח עיבוד רב מהמערכת דבר שיכול לפגוע בביצועים... שיפור לכרטיס קול בעל יכולות סראונד טובות לא ממש יעיל לך לכן תתמקד במשהו איכותי וזול... ה-Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 יתאים בדיוק לדרישות שלך (והתקציב כמובן)...

פורסם

1.AUDIGY 2 ZS

2.AUDIGY 2

3.HERCULES DIGIFIRE 7.1

אני ממליץ אל הראשון בגלל תמיכה:

EAX4

7.1

ועוד שטויות קיצר הכי שווה!!

אבל אם אתה לא ממש משתמש בזה ויש לך רק מערכת 6.1 או 5.1 כדי מאוד לחסוך ולקנות אודיגי 2 רגיל...

זה יהיה ממש לא חכם לקנות היום את האודיג'י 2 מפני שהבדל המחירים בינו לבין גירסת ה-zs הוא פאוט (50 שח גג) והשיפורים בהחלט שווים את זאת- גם מבחינת הבאנדל וגם מבחינת הביצועים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים