עבור לתוכן

טלפון LG G2 - הרבה RAM בשימוש למרות שכל האפליקציות מכובות

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי לאחרונה טלפון LG G2 בנפח 32 ג'יגה ושמתי לב שכאשר כל האפליקציות מכובות כתוב ב- TASK MANAGER

כי RAM 1.3 GB used ורק 518 MB פנוי !

אני אשמח לקבל הסבר לתופעה.

אני גם רוצה לציין שזה טלפון אנדרואיד הראשון שלי לכן אני עדיין בתהליכי למידה.

תודה לעוזרים !

פורסם

זה תקין, הזיכרון התפוס הולך לתהליכי מערכת ולפתיחת אפליקציות בצורה מהירה יותר (כמו בחלונות).

במקרה של מחסור בזיכרון המערכת יודעת לפנות זיכרון לדברים שצריכים אותו באותו הרגע.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה וההסבר !

פורסם

הערת אגב - גוגל ממליצה לא לסגור אפליקציות לחלוטין. אם האפליקציה יושבת בזיכרון היא תיפתח מהר יותר.

אם חסר זיכרון, מערכת ניהול הזיכרון של אנדרואיד יודעת לפנות משאבים באופן דינאמי.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי את זה, תודה על הטיפ !

יש לי כמה שאלות בנושא של אפליקציות:

1) מה בעצם קורה אם אני משתמש באפליקציה ואז אני מחליט לצאת ממנה (לוחץ על מקש הבית) ? האם האפליקציה ממשיכה להשתמש במעבד ? או שהיא רק יושבת ב- RAM ולא לוקחת משאבי טלפון נוספים.

2) ראיתי שיש 2 דרכים לסגור אפליקציות, אחת ע"י לחיצה ממושכת על מקש הבית ובחירה ב- clear all והאפשרות השניה זה ע"י כניסה ל- Task Manager ובחירה ב- stop all. מה השוני בין שתי השיטות לסגירת האפליקציות ?

דרך אגב הקטע עם הסגירת אפליקציות זה הרגל מהטלפון הקודם שלי - iPhone 3GS, אם לא הייתי מבצע שם סגירת אפליקציות מדי פעם הטלפון פשוט היה זוחל.

פורסם

1. מקש הבית לא סוגר את האפליקציה, רק שם אותו ב-background ככה שהוא עדיין נמצא בזיכרון. היא לא לוקחת יותר משאבים כי היא נמצאת במצב onStop (אם אתה מכיר את ה-lifecycle של activities).

2. אותו דבר.

הסיבה היחידה לסגור אפליקציות היא שלא יהיו לך במנהל המשימות יותר מדי אפליקציות ככה שהשיטוט ביניהן יהיה לא נוח.

פורסם
  • מחבר

ומה קורה לאפליקציה שאני מוסיף ל- slide aside (גרירה שמאלה באמצעות שלוש אצבעות) ?

זה שווה ערך ללחיצה על מקש הבית או שבמקרה זה האפליקציה ממשיכה לעבוד כרגיל ולצרוך משאבים ?

תודה !

פורסם

זה פיצ'ר ששקול להעברה לאפליקציה אחרת ממנהל המשימות.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן לא ממש יוצא לי להשתמש ב- slide aside חוץ מכמה פעמים שרק רציתי לראות איך זה עובד.

השיטה הזאת עם גרירה ע"י שלוש אצבעות פשוט לא נוחה לשימוש.

תודה רבה על ההסברים !

פורסם

slide aside זה פיצ'ר מיותר טיפשי ולא נוח. למי יש 3 אצבעות זמינות בזמן שהוא מחזיק את הטלפון? מגוחך. זה דורש החזקה בשתי ידיים, וזה כבר הופך את כל העסק להרבה פחות נוח מאשר פשוט להשתמש ב-"recent apps" הרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים