פורסם 2014 במרץ 1411 שנים הזמנתי ספק חדש, השאלה אם המארז שלי יתאים לכרטיסים גדולים וכאלה.אני סבור שהכרטיסים החדשים יוכלו להכנס למארז שלי, אבל האם הם יתחממו במארז שלי או שלא? אין לי מארז ממש מוכר, וג'נרי אפשר לומר.תודה.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מאיפה לעזאזל אנחנו אמורים לדעת איזה מארז יש לך ואיזה כרטיס אתה רוצה להכניס פנימה?לא קשה לקחת מד מטר ולמדוד את המקום שיש לך שם, ואז לגשת לפרטים באתר היצרן של כרטיס המסך ולראות מה הם רושמים על אורך הכרטיס.בדיקה של 2 דקות יכלה לחסוך את הדיון המיותר הזה.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר לבדוק כמה מטר יש שם?והשאלה שלי הייתה גם אחרת, אני שואל האם יש טעם להכניס כרטיס חדש וחזק למארז שכזה או שזה לא ממש משנה?המארז הוא HAPPY32, תחפש בגוגל ותמצא.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אם יש שם זרימת אוויר מסודרת, לא צריכה להיות בעיה. וכן, בשביל לדעת כמה אורך צריך, צריך לבדוק מה האורך המקסימאלי האפשרי עד כלוב הקשיחים ולהשוות עם אורך הכרטיס הרצוי
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אפשר לשים בו כרטיסי מסך עד 26 סנטימטרים. יש רציניים גם באורך כזה. הכל תלוי בדגם
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר אשמח אם תבדוק לי מהו אורכו של הדגם הבא: GTX560 TI SPARKLE..לא מצאתי באינטרנט
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים יש לפחות 3 דגמים של הכרטיס עם קירורים שונים כאשר הארוך ביותר הוא 12 אינץ, האמצעי הוא 9 אינץ והקטן ביותר באיזור ה8 אינץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.