עבור לתוכן

כיצד להפנות פורטים באלקטל פרו?

Featured Replies

פורסם

אתה לא צריך להפנות גם ל-10.0.0.1, גם ל-10.0.0.2 וגם ל-10.0.0.3, ואתה גם לא יכול בעצם.

אתה צריך להפנות את הפורט רק לכתובת שלך.

אני מציע שתנקה את כל ההפניות שקיימות כרגע באלקטל ע"י הפקודה flush ב-nat, ותיצור הפנייה חדשה בודדת, של הפורט שאתה רוצה לכתובת 10.0.0.2 בלבד.

נ.ב.- אני לא מאמין ששכחתי עד עכשיו להגיד לך. הראש שלי חייב להיות לא במקום.

כותרת!

ערוך אותה בבקשה לאחת יותר עניינית, כמו: "כיצד להפנות פורטים באלקטל פרו?".

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!!!

הצלחתי!!!!!

אני כותב כעת מדריך שלם ומפורט מ- א-ת על הנושא ואצרף אותו. זה שיגע אותי.

בקשר לכותרת - טוב, להבא היא תהיה עניינית.

מי שישאיר (מבין אלו שעזרו) את הטל שלו בהודעה פרטית יצפה להפתעה נאה ממני כאות תודה על העזרה.

ושוב תודה לכולם!!!!!!!

פורסם

יש לפי השערה שלי בערך.... מיליון ושתיים מדריכים, וכולם בעברית על האלקטל פרו.

אבל נו, שיהיה... איך שבא לך.

והכותרת שונתה כבר עכשיו. להבא דע לבחור כותרת עניינית מההתחלה. :)

פורסם
  • מחבר

להגיד לך את האמת? כל כך שמחתי שהצלחתי- כי חשבתי : הנה עכשיו כשיש לי high id ההורדות תדהרנה.... למען האמת- כלום לא השתנה. ואני שמעתי כאלה שאמרו שהם מורידים ב- e mule במהירות עצומה...20-30-40 משקרים? לא יודע. איני מבין למה אם יש לי אינטרנט מהיר 1.5 - איני יכול להוריד במהירות גבוהה. מה זה שווה? רק לפתיחת אתר או הורדה של איזו תוכנה מדי פעם? יש בכלל תשובה??

פורסם

דבר ראשון: אנשים צריכים להפסיק להסתמך על תוכנות שיתוף קבצים כמדד המהירות של האינטרנט שלהם.

עוד בימי הקאזאא לא היה אפשר להתייחס למהירות שבה מורידים בתוכנה, כי מהירות ההורדה שלנו קשורה בקשר ישיר לחלוטין במהירות השליחה של הצד השני. אי אפשר למדוד את טיב האינטרנט שלנו ע"פ מהירות שבה מישהו אחר שולח לנו.

ועכשיו, עם כל הקטע של קרדיט באי-מיול (שדרך אגב לדעתי היה מיותר לחלוטין), אתה עוד מצפה למהירויות מקסימליות?

אז אם עוד לא הבנת את זה, אני מצטער להיות זה שמבשר לך את זה, אבל ב-90% מהמקרים אתה לא יכול לנצל את רוחב הפס שלך בתוכנות שיתוף קבצים. ואם זה השימוש העיקרי שלך באינטרנט שלך, אז כן. המהירות הזאת שווה רק בשביל הורדת תוכנה מידי פעם משרת נורמלי, כמו שניסחת זאת. לא משנה כמה מהיר יהיה האינטרנט שלך, זה לא ישפר לך את מהירות ההורדה באי-מיול. התוכנה הזאת עובדת עם גורמים אחרים.

ודבר שני: דיונים על אי-מיול, בפורום תוכנה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים