פורסם 2004 במרץ 221 שנים אני מיואש, אנא עזרהקנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adrהאם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהואיני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+cתודהעריכת המודר: כותרת.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים תעשה NATLISTואז תראה לנו את הרשומות שרשומות כ TEMPLATESאו שתכתוב את הפקודות שהקשת.הערה:ה OUTSIDE ADDR =0 INSDIE ADDR= כתובת של המחשב שלך...4662 TCP4672 UDP4673 UDP
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר תודה על התשובה:הפעולה שעשיתי:=nat=create=10.0.0.1=4661=0.0.0.0 (ניסיתי גפ 0 בלבד)=4661=save=exit=ctrl+cכך עשיתי לגבי כל הפורטים הנ"ל אני מצרף את תמונת המסך של האמור לעיל וכן תמונת הרשום ב- listאיך אני יודע שאכן inside adress שלי היא 10.0.0.1 ?תודה
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר קודם שלחתי את הצלום השני שאני מקבל אם אני מנסה לפתוח שוב את אותו פורטהנה הצילום הראשון של פתיחת הפורטים:
פורסם 2004 במרץ 321 שנים יש לך Firewall תוכנה? אם כן תבטל אותה בשביל הבדיקה של הראוטר (לא לשכוח להפעיל אותה ברגע סיום הבדיקה!)כנס ללינק הבא - http://grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2בתוך ה -Field הריק תכניס את הפורטים שאתה רוצה לפתוח (4661, 4662, 4672 וכו') ותלחץ על User Specified Custom Port Probe. אם התוצאה היא לא Stealth אז הפורט פתוח והבעיה היא אחרת. סביר להניח פיירוול.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר הייתודה על התשובה:1. אין לי firewall ואיני משתמש באחד כי המודם משמש - מדובר במודם אלקטל שקנפגתי לראוטר והוא מפעיל את firewall -2. בקרתי באתר שרשמת - אך איני מבין בדיוק מה לעשות שם.3. אני כרגע online - הבעייה הזו לא נותנת לי מנוח כבר כמה ימים ולילות - האם תוכל לרשום בפרטי - טל שאתקשר?תודהמשה
פורסם 2004 במרץ 321 שנים לינק לא משהו... קבל - http://grc.com/stevegibson.htm#projects.שמה תפתח לינק ShieldsUP! Internet security testing and educationאחר כך תלחץ על כפתור Proceedואז תבצע את ההוראות מקודם.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר ושוב תודהבצעתי בדיוק את האמור לעיל והתשובה הייתה: Stealth אני מבין שהפורטים פתוחים? מה התוצאות? (תמונה מצורפת) אז מה הבעייה? firewall פנימי של האלקטל המקונפג? איך עדיין יש firewall אם הפורטים פתוחים? אולי יש איזשהו firewall סודי שאיני יודע עליו? או איזה firewall של win xp ??מה עושים? זה משגע!!!אני מצרף אץ תמונת התוצאותתודה וסליחה על בלבול המוחמשה
פורסם 2004 במרץ 321 שנים אוקיי, קודם כל להירגע...Stealth אומר שהפורט נעול, לדעתי פיירוול. בדקת שהפיירוול ב XP לא מופעל?כנס ל Network Places, ותבדוק את חיבור ה lan שלך.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים לפי ההודעה הפרטית ששלחת לי, יכול להיות שהכתובת הפנימית שלך היא בכלל לא 10.0.0.1.בשביל לבדוק את הכתובת הפנימית שלך:Start >> Run >> cmdipconfigהשורה הראשונה שם היא IP Address. תגיד לנו מה רשום בה.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר קודם כל אני חייב להגיד תודה לכל העוזרים. זה מן הלב. כל התשובות וההתייחסויות רק מצביעות על שיתוף פעולה ועזרה מתוך רצון. כן ירבו כאלה. אני לא רוצה להבטיח הבטחות- אך אם אפתור את הבעייה אגמול לכל העוזרים - יצפו להפתעהanyway , חזרה לעניין. צדקThePorscher ה- ip שלי הוא 10.0.0.2 אך שיניתי ב- telnet גם לפי 10.0.0.1 10.0.0.2 וגם 10.0.03 אני שולח צילום של ip adress בדקתי גם בxp firewall - הוא אינו מסומן. גם כאן אני אשלח צילום.מה יש עוד לעשות?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.