עבור לתוכן

ספק כוח, איזה ממליצים (משחקים/גרפיקה) ?

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי:

אני צריך להחליף את הספק כי הספק הנוכחי חלש ל3GB השימוש שלי זה גם גרפיקה PHOTOSHOP / LIGHTROOM וגם משחקים כבדים COD/BF

מה ממליצים? ספק של 850W יספיק או לכיוון ה- 1000W ?

wm14l3.png

פורסם

מעניין אותי איך הגעת למסקנה שהספק שלך חלש?

פורסם

+1 כנ"ל, למערכת שתצרוך לא יותר מ-400W בשיא המאמץ, ה-TX650M הוא מספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר
מעניין אותי איך הגעת למסקנה שהספק שלך חלש?

כי בדרישות מינימום של הכרטיס מסך רשום שזה המינימום רק לכרטיס מסך מה עם היתרה של המחשב?

- - - תגובה אוחדה: - - -

+1 כנ"ל, למערכת שתצרוך לא יותר מ-400W בשיא המאמץ, ה-TX650M הוא מספיק בהחלט.

תגובה 4

פורסם

דרישות המינימום הן כסת"ח ותו לו, לא לכולם יש גישה או ספקי כח איכותיים שמספקים את המוצהר עליהם. GTX 780 TI בפועל צורך במאמץ כ-275 וואט בלבד.

פורסם
  • מחבר
דרישות המינימום הן כסת"ח ותו לו, לא לכולם יש גישה או ספקי כח איכותיים שמספקים את המוצהר עליהם. GTX 780 TI בפועל צורך במאמץ כ-275 וואט בלבד.

תודה לע ההיענות ליאור, מהה אתה ממליץ אז לעשות בנוגע לספק? אני אסביר לך למה אני כרגע עם הכרטיס הזה GTX 650 TI 2GB והספק TX650M (כמו שצויין) הפעלתי את המשחק BF על ULTRA המסך נהיה לבן ורואים רק את האקדח :smiley1: כנ"ל גם לגבי הCOD הם רצים מצוין רק על HIGH ובתור אחד שחייב שזה יעבוד בצורה מקסימלית היה צורך בשדרוג הכרטיס מסך ובגלל זה גם אני רוצה לשדרג את הספק לאור הדרישות מינימום שנרשמו על הקופסא.

אשמח לשמוע את דעתך

פורסם

מה? במפרט המחשב רשום 780 TI ועכשיו אתה טוען שיש ברשותך 650 TI.

בקשר למסך הלבן, נשמע לי כמו בעיה של דרייברים, בנוסף למען הסר ספק הייתי בודק אם הכרטיס מחובר כמו שצריך ומקבל מספיק מתח.

פורסם
  • מחבר
מה? במפרט המחשב רשום 780 TI ועכשיו אתה טוען שיש ברשותך 650 TI.

בקשר למסך הלבן, נשמע לי כמו בעיה של דרייברים, בנוסף למען הסר ספק הייתי בודק אם הכרטיס מחובר כמו שצריך ומקבל מספיק מתח.

טעות שלי, כרגע נכון לרגע זה מחובר 650TI 2GB, קניתי לפני שבוע את ה- 780TI 3GB .

המסך הלבן קורה כרגע עם הכרטיס 650, יש לי את התוכנה AUTOMATIC DRIVER UPDATES מעדכנת באופן אוטומטית אז לא נראה לי שיש בעיה עם הדריבר.

ואיזה תוכנה אתה מציע לבדוק את ההספק?

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש לך תקלת חומרה\תוכנה, בחור.

אם איזה תוכנה אתה ממליץ לבצע בדיקה אם יש תקלה?

פורסם
  • מחבר
זאת בדיוק הבעיה שלך, התוכנה שלך.

אתה צריך לעשות ככה:

1. אתה נכנס עכשיו, לאתר של NVIDIA בכתובת www.nvidia.com ומוריד את הדרייבר בצד שמאל למעלה, לכרטיס שלך ולפי המערכת הפעלה שלך.

2. כאשר אתה מתחיל את ההתקנה, תשים לב כי אתה צריך לבחור בהתקנה של "קאסטום" ולבצע " CLEAN INSTALL " שזה מוחק את הדרייברים כלשהם שיש לך על המחשב ומבצע התקנה נקייה.

3. תבצע ריסטרט

זה אמור לפתור לך את הבעיה אחת ולתמיד, כמו כן, תבדוק שהכרטיס שלך, ה 780TI מחובר עם חיבור 6 פינים + 8 פינים בצד של הכרטיס מהספק שלך.

דבר ראשון אני אבדוק זאת ואעדכן, תודה.

דבר שני, השאלה האם הספק שלי 650W יספיק בשביל הכרטיס מסך 780 TI 3GB ?

פורסם

^כבר רשמו לך שכן יספיק.

פורסם
  • מחבר
^כבר רשמו לך שכן יספיק.

תודה

פורסם
ה 780TI מחובר עם חיבור 6 פינים + 8 פינים בצד של הכרטיס מהספק שלך.

למיטב זיכרוני זה 2 כפול 8 פין אבל יתכן ויש מודלים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים