פורסם 2014 במרץ 1411 שנים שלום!התקבנתי ברשת הביתית שלי את התוכנה dameware , והתקנתי את ה agent-ים בכל המחשבים ברשת.יש שני מחשבי ווינדוס 7 ומחשב אחד XP , למחשב ווינדוס 7 , אני מצליח להכנס ולעבוד.למחשב XP אני מצליח לעשות רק remote desktop , אבל אם אני רוצה שהוא יראה מה אני עושה , דרך ה agent זה לא עובד...כשאני פותח את ה agent במחשב XP זה הנתונים שהוא מציג ליPort: 6129IPv4(s): 10.0.0.6IPv6(s): Teredo: Not Found.PNRP Local: n/a.PNRP Global: n/a.Global Cloud Status: Invitation Count: 0אני לא יודע אם זה קשור אבל בווינדוס 7 שכן עובד לי , בשורה של ה teredo כן מופיע לי נתונים ובשאר גםתודה מראש לעוזרים
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים Teredo זה IPv6 tunneling protocol. לא קשור לבעיה שלך.מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל?דרך אגב, Dameware זאת החברה (שנרכשה לפני יותר משנה ע"י Solar Winds). המוצר עצמו נקרא Mini Remote.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר הבעיה היא שאין לי אפילו הודעה שגיאה , זה פשוט מראה לי connecting ואז פשוט לא מתחבר ולא מציג לי כלום , ה connecting משנה ל : "Query System Status : 10.0.0.6" זהו , ולא נראה לי שזה אומר משהוה agent מותקן במחשב הרחוק , ואני לא מבין למה זה לא מקבל
פורסם 2014 במרץ 1511 שנים בדקת אם אתה בכלל מצליח לתקשר ברמת הפורט?אם אני לא טועה, ה Remote Control מאזין לTCP 6129. אתה יכול לראות את זה בעצמך דרך netstat.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.