עבור לתוכן

עזרה בבחירת GTX770

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך באופן כללי נחשבת חברת evga ביחס לחברות כמו gigabyte או msi ?

פורסם

טובה כמו כל החברות.

אפשר למצוא 770 ב200 ש"ח פחות.

מה מפרט המחשב שלך כולל ספק ומסך?

תקציב?

פורסם

כדאי ללכת על ה-280X בעל ביצועים דומים ל-770 ומגיע עם 3 גיגה זיכרון ומחיר נמוך יותר:

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

1490 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 280X 3G GDDR5 Dual-X

מחיר סופי: 1490 ₪ למזומן

1519 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

:goodposting:

EVGA אחלה שבעולם, לדעתי האישית מס' 1 למוצרי NVIDIA. לאו דווקא בגלל המוצר עצמו, אלא יותר בגלל תודעת השירות, האחריות הבינלאומית והקהילה הטובה.

ויש להם גם כרטיסים טובים, כן :)

כל הכרטיסים שהיו לי לאורך הדורות (שלושה) היו שלהם, ולא התאכזבתי.

פורסם
  • מחבר
טובה כמו כל החברות.אפשר למצוא 770 ב200 ש"ח פחות.מה מפרט המחשב שלך כולל ספק ומסך?תקציב?

תודה לכל המגיבים,

אם אני ארכוש את הכרטיס של evga זה יהייה במסגרת חבילה של מחשב מ-ksp כך שהמחיר של כרטיס המסך הגלום בחבילה הוא זול יותר מאשר מחירו כפריט בודד (לפי שיטת התמחור של ksp , מחיר חבילת מחשב נמוך בכ-10% ויותר ממחיר אותם רכיבים כבודדים. במקרה ורוצים להחליף פריט מהחבילה,"נקנסים" כך שהזיכוי על הפריט שהושמט הוא חלקי בעוד שעלות הפריט שנוסףהוא מלא). מכל זה יוצא שאם אני הולך על ה-evga (ב-ksp) העלות דומה לעלות של gigabyte gtx770 wf3 או של msi gtx770 gaming twin frozr כ-1550-1600ש"ח, בחנויות אחרות (אם אני אקנה את ה-gigabyte או msi זה לא יהיה ב-ksp).

מפרט המחשב בבניה אבל הוא יכלול ספק מחברה טובה של לפחות 600w והמסך יהיה של דל 23" או 24". התקציב לכרטיס מסך הוא כ-1600 ש"ח +-.

ABL , אני נוטה לכיוון nvidia וב-startpc הכרטיס של msi עולה רק 60 ש"ח יותר.

פורסם

MSI, Sapphire.. וכ' זה לא ממש משנה. 3 גיגה זיכרון לעומת 2 זה כן משנה אם אתה רוצה שההגדרות יהיו על אולטרה עם כל הפילטרים ואם הרזולוציה של המסך מעל 1080P.

פורסם

NVIDIA ידעו מה הם עושים כשהוציאו כרטיסים של רק 2 גיגה זיכרון, הליבה תגביל אותך הרבה לפני שהזיכרון יגביל אותך כך ש3 גיגה זיכרון

זה יפה על הנייר אך בפועל זה לא נותן כלום לכרטיסים האלו מניסיון(יש לי 7970).

זיכרון של 3 גיגה זה יפה אך מתאים לכרטיסים חזקים יותר שם כח העיבוד גדול יותר ושם אפשר לעלות גם ברמת הפילטרים במשחק.

בכל אופן אני הייתי הולך עם

gtx770 gaming twin frozr, קירור שקט איכותי ויעיל לעומת הקירורים עם הבניה של השקל וחצי של Sapphire.

ה-gtx770 gaming twin frozr גם מעט שקט יותר מהכרטיס של EVGA בזכות מאווררים בקוטר גדול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים