פורסם 2014 במרץ 1211 שנים כשאני מדליק את המחשב, כשהחלונות עולים אני מקבל את ההודעה הנ"ל.מה זה אומר?בעיית חומרה או תוכנה?מה צריך לעשות?
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים אני מניח שזה תירגום לעברית ל initialize device.מה אתה רואה ב disk management?
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים מחבר אני שולח לך קובץ תמונה מה שאני רואה בניהול דיסקיםבכונן C הוא רושם לי הודעה לא כל כך ברורמחיצה ראשית של DUMP תקינה, אתחול קובץ החלפה של קריסת מערכתהמילים שם לא כל כך ברורות, לא ברור מה הסדר של המילים
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים קודם כל: וגם https://www.youtube.com/watch?v=7Nbn0vVBmB8 לגבי מה שרואים בתצלום מסך - מה זה "דיסק 1" אצלך.
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים מחבר דיסק 1 זה כונן של 8 גיגה, שאין לי גישה אליו, למיטב הבנתי זה SSDשם המחשב שם את הישומים שאני משתמש הכי הרבה וכן חלק מהחלונות
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים אוקיי. ומה ניתן לראות שנרשם ב event log תחת קטגוריית system?start>run>eventvwr
פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים שלום,גם שאני מדליקה את המחשב, וכן כאשר אני לוחצת על בבילון בשורת המשימות מופיע לי ההודעה אמצעי אחסון נכשל(2),ובגלל זה הבבילון פתאום כבר לא נפתח. יש לי ווינדוס 10.מה עושים בבקשה?
פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים למה להקפיץ דיון ממרץ שנה שעברה בשביל זה?אם כבר הגעת לדיון, לא חשבת לקרוא את מה שאני כתבתי?בנימה זאת, ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.