עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר לDUAL MEMORY

Featured Replies

פורסם

יש לי 3 סטיקים של 256 על 400MHZ כול אחד אז בסך הכל יוצא 1200 ויש לי P4P800

האם זה באמת עובד על 1200 ?

פורסם

לא זה עובד על 400 אם תוציא אחד או תוסיף אחד זה יעבוד על 800 (זה חייב להיות בזוגות)

וגם אם זה היה עובד ככה אז המעבד שלך לא היה תומך בזה אז זה לא היה עוזר לכלום

פורסם

קנה עוד סטיק אחד של 256 בדיוק אותו דגם כמו של ה256 שיש לך עכשיו ויהיה לך 1024 שעובדים על 800MHZ

עריכה: לא שמתי לב שהצעת לו גם להוסיף אחד... :P

פורסם

גם בדואל הם עדיין פועלים ב 400 מה"ז, אבל ב 128 ביט במקום 64.

פורסם

תשמע אם ניכנס לדקויות אז גם זה לא נכון הם עובדים ב 200...

מה שאני אומר זה: בוא נדבר בשפה שאומרת לו משהו אין צורך להכנס לקטנות כאלה

פורסם

יש לי שאלה:

ואם יש לי לוח שתומך בDual DDR, ואני שם שני סטיקים של זכרון (512MB 400Hz) במקום אחד - שהם לא Dual DDR, אז זה גם יעבוד יותר טוב/מהר ??

פורסם

אין דבר כזה זכרון שלא תומך בDUAL DDR...

הלוח אם הוא מה שקובע, ותמיכה של המעבד משפרת את הביצועים פי כמה וכמה (ולדוגמא, רוב המעבדים של AMD אינם תומכים בDUAL DDR, ואפילו אם הלוח כן, השיפור בביצועים מינורייים לעומת אינטל).

פורסם

התמיכה בדואל DDR קשורה אך ורק ללוח. המעבדים של AMD כן תומכים בDUAL אבל בגלל הבאס הנמוך שלהם (יחסית למעבדי אינטל) הם לא מנצלים את השיפור הזה.

פורסם

עפ"י מה שאני הבנתי, לאינטל יש בקר זיכרון כפול מובנה ולAMD יש בקר יחיד. זאת הסיבה...

פורסם

התמיכה בדואל DDR קשורה אך ורק ללוח. המעבדים של AMD כן תומכים בDUAL אבל בגלל הבאס הנמוך שלהם (יחסית למעבדי אינטל) הם לא מנצלים את השיפור הזה.

תיקון קטן, התמיכה בDCD קשורה רק ללוח רק במעבדי הK7 והPIV של אינטל בסדרת מעבדי הK8(AMD64) בקר בזכרונות הועבר למעבד.

ולכן בסדרת הAMD 64 הרגילים לא הFXים אין DCD.

ולכן תמיכה בDCD לא קשורה רק ללוח או רק למעבד אלא לחלק שבו בנוי בקר הזכרונות ;D

פורסם

זה קשור רק לבקר זכרון שבדרך כלל יושב על הלוח

ל A64 לעומת P4 או AXP יש בקר זכרון מונה שיושב בתוך המעבד ולא על הלוח ולכן שם המצב שונה

פורסם

בעצם לא כל כך קיבלתי תשובה לשאלה שלי :-\

יש לי שאלה:

ואם יש לי לוח שתומך בDual DDR, ואני שם שני סטיקים של זכרון (512MB 400Hz) במקום אחד - שהם לא Dual DDR, אז זה גם יעבוד יותר טוב/מהר ??

מישהו יודע?

פורסם

בעצם לא כל כך קיבלתי תשובה לשאלה שלי :-\מישהו יודע?

כן, אני לא יודע את שאר המפרט שלך אבל אם זה אינטל PIV מסדרת C יהיה שיפור לא קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים