עבור לתוכן

batman arkham origins על gigabyte gtx 770

Featured Replies

פורסם

הגדרתי את הגרפיקה עם הGeForce experience, וזה נתן לי מקסימום בכל ההגדרות.. כשאני נכנס לקרב אני מרגיש איטיות כזאת.. אז הורדתי פילטר ל txaa נמוך.. הורדתי פילטרים יותר ממה שה experience. מגדיר.. ואני עדיין חווה קצת איטיות במשחק. למישהו היה התנסות עם המשחק הזה על כרטיס 770? למה אני צריך לצפות? תודה!

  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני בדיוק לפי ההגדרות של הExperience, עם Gainward Gtx 760 וזה עובד לי יופי..

מה שיכול להיות זה שהכרטיס שלך מתחם (כנראה כשאתה מגיע ל"קרב") וזה יוצר ירידה של FPS. תנסה להוריד תוכנה כמו RIVATUNER או משהו שיש לGigabyte להציע, אני משתמש בExperTool של Gainward בשביל המוניטורינג הזה.

הדרישות של המשחק לא אמורות להוות שום בעיה גם על ULTRA בהכל, ושוב, תנסה להוריד את הפילטר לx4MSAA כי TXAA בכל אופן הוא מטורף ליד השאר גם אם הוא טיפה נמוך יותר, ואני מאמין שלא תשים לב.

פורסם

תוריד msi ab ותנטר טמפרטורות בזמן שאתה חווה איטיות.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה התוכנות צד ג' האלה אמורות לעשות...

- - - תגובה אוחדה: - - -

וגם אם הוא מתחמם... יש עליו קירור windforce.. יש לי מארז nzxt 410 והתקנתי מאוורר צד. חושב שהוא מכניס אוויר פנימה, אז למה הוא מתחמם סתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים