עבור לתוכן

אורח לא קרוא ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה אני רואה ב"רשת" ב Windows 8 64bit המותקנת אצלי , בלשונית "טלפונים" מכשיר טלפון שאינו שלי או של בני ביתי. לחיצה כפולה עליו מביאה לי רק את דגם המכשיר ואת ה Mac address שלו.

אני תוהה האם זה מישהו שחדר לרשת הביתית שלנו ? הנתב שלי מאובטח באופן די אופטימלי לרבות סיסמה ברמת wap 2

תודה לעונים (:

נערך על-ידי ilanifer
שגיאת כתיב

פורסם
  • מחבר

אחזור מהעבודה ואעלה צילום...

אבל זה אותו דבר כמו ב Windows 7 .

מוזר לי שאני לא רואה את הטלפונים שלנו בלשונית הזו.. רק את ההוא. ...

פורסם
  • מחבר

[ATTACH=CONFIG]5451[/ATTACH]

פורסם

לפי התמונה הטלפון לא מחובר (אין כתובת IP) אולי זה מישהו שחיבר אלייך טלפון למחשב (מישהו עם גלקסי 3?חבר?) לפני הרבה זמן וזה נשאר שם

בכל מקרה אתה יכול לוודא שאין בנאדם על הרשת שלך דרך הראוטר ובכל מקרה אפשר למחוק את הטלפון הזה וזהו

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה אבל אני לא כל כך בטוח : מערכת ההפעלה הותקנה לא מזמן ומלבד הגלאקסי 4 שלי לא חובר אליה אף טלפון.

חוץ זה, יש מספר דגמים שמתחלפים ולכן זה נראה לי שמדובר במכשירים אמיתיים שקיימים בסביבה - מה שאני לא מבין זה את הקשר שלהם לרשת הביתית שלי

פורסם
תודה על המענה אבל אני לא כל כך בטוח : מערכת ההפעלה הותקנה לא מזמן ומלבד הגלאקסי 4 שלי לא חובר אליה אף טלפון.

חוץ זה, יש מספר דגמים שמתחלפים ולכן זה נראה לי שמדובר במכשירים אמיתיים שקיימים בסביבה - מה שאני לא מבין זה את הקשר שלהם לרשת הביתית שלי

הותקנה ע"י מי?

אם ע"י חנות כלשהי - יכול להיות שחיברו בחנות

מצד שני אם אתה אומר שיש דגמים שמתחלפים זה באמת נשמע כמו משהו ב-WIFI...

פורסם

איזה נתב יש לך? יכול להיות שיש לך במקרה דואל באנד, והגדרת רק לרשת אלחוטית אחת הצפנה?

פורסם
  • מחבר

המערכת הותקנה על ידי - אני מבין לא רע במחשבים...

הרגע עלה בדעתי שהראוטר החדש שקיבלתי מבזק שהוא DUAL BAND מאפשר גישה לאורחים... GUSET ACCSESS אבל בדקתי והיא לא מאופשרת.

את שתי הרשתות אבטחתי ברמת WPA2 עם סיסמא באורך 64 תווים...

נערך על-ידי ilanifer

פורסם

תבדוק אם הטלפון מופיע ב DHCP Clients בראוטר שלך,אם כן הוא אכן מחובר לראוטר. במקרה כזה, תוודא שאכן כל הרשתות מאובטחות. יש מצב שהנתב שלך גם משדר רשת bezeq free wifi? תבדוק את זה.

פורסם

דרך פשוטה תהיה להחליף את הסיסמה שלך לרשת.

אם למכשיר אכן יש את הסיסמה אז מאותו רגע לא תהיה לו, אם אתה עדיין רואה אותו אחרי זה אז הוא לא מחובר או מחובר שלא דרך הרשת.

פורסם
  • מחבר

החלפתי סיסמא ועדיין אני רואה אותם מתחלפים - אגב, זה רק מכשיר אחד שמופיע בכל פעם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים