עבור לתוכן

המלצה לכבל רשת.

Featured Replies

פורסם

אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי:

1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי?

2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה.

תודה רבה לכל העוזרים :)

פורסם

מה זה "איכותי"? מה אתה מחפש?

נתב זה רכיב ברשת שלא קשור בשום צורה לעבודה בשכבה הראשונה. ממשקים של הציוד שמנתב יוכלים להיות גורם משפיע למדיה שאתה בוחר.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי, אני יכול לחבר כל כבל רשת לכל ראוטר?

אני בעיקר צריך כבל רשת בשביל גיימינג.

פורסם

אני שוב חוזר: נתב הוא רכיב לוגי, לא פיסי.

זה שיש לך ממשק Ethernet במציוד שלך, לא קשור לפונקציה שלו. זה רק ממשק.

אם אתה עובד ב Gigabit Ethernet אז כל כבל Category 5e ומעלה עם סיכוך בהתאם למקום שהוא עובר.

אם זה Fast Ethernet אז Category 5 עם סיכוך בהתאם למה שכתבתי במשפט הוקדם.

פורסם
  • מחבר

סליחה אבל אני לא ממש בטוח מבין למה התכוונת במשפט הראשון..אולי במילים אחרות התכוונת להגיד שהשאלה שלי לא רלוונטית כי אפשר לחבר כל כבל לכל ראוטר? אני כן הבנתי שיש שני כבלים Category 5/5e ואני צריך אחד משניהם. אני יכול להשתמש בשניהם או שרק אחד מהם מתאים? ואם כן איך אני יודע אם מה שאני עובד איתו זה Gigabyte ethernet או fast ethernet? כתוב בכבל או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

אני יודע של D link אם זה יכול לעזור אבל לא יודע איזה דגם כי אין לי כרגע גישה לחדר בו הוא נמצא.

- - - תגובה אוחדה: - - -

העניין שאולי בקרוב אחליף ראוטר. זה משנה משהו?

פורסם
  • מחבר

אני ממש מעריך את העזרה שלך, אבל אני אשמח אם תוכל להסביר לי בצורה פשוטה יותר כי אני לא בטוח שהבנתי אותך לגבי האם זה משנה איזה לאיזה ראוטר אני מחבר כבל ואיזה כבל לראוטר בבקשה...

פורסם

מה שמעניין אותך זה ממשק הLAN של אותו ציוד.

• הוא יכול להיות או Fast Ethernet בקצב 100 מס"ש (מגה סיביות לשניה) או Gigabit Ether בקצב 1000 מס"ש.
  • כבל cat5e הוא בעל 8 גידים ויכול להעביר 1000עד מס"ש. וכבל cat5 הוא בעל 4 גידים ויכול להעביר עד 100 מס"ש.
  • ישנם רמות סיכוך שונות לכבלים וזה נדרש בהתאם לאזור שהכל מונח בו כדי לספק בידוד מהפרעות.

עדיין לא ברור?

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים