עבור לתוכן

המלצה לספר בתחום המחשבים

Featured Replies

פורסם
זה הספר שמלווה את הקורס From Nand to Tetris המצוין. מקנה ידע טוב של איך דברים עובדים (ואם תעשה את הקורס גם תיישם אותם, בערך).
אני דיי בטוח שאפשר לעשות אותם רק עם הספר. כל הדברים ניתנים להורדה באתר. רק כדי לא להוריד למישהו סקרן את המוראל.

אגב פותח האשכול, אם אתה באמת מעוניין להכנס לתחום כדאי שתהיה לך פילוסופיה, מי שמתעסק עם מחשבים יודע שזה הרבה יותר ממכשיר פייסבוק/סקייפ/פוטושופ או כל דבר מיינסטרים אחר. אני ממליץ על הספרים (שחלקם ניתן להשיג בחינם) Free Culture

Code 2.0

Free As In Freedom Free Software

Free Society The Future of Ideas

אדם בלי פילוסופיה ועקרונות לא יגיע רחוק בתחום המחשבים.. אתה תבין לאיזה רחוק אני מתכוון אחרי שתקרא את הספרים האלה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני חושב שgil28 הבין למה אני מתכוון. יש איזה ספר טוב שמלמד את זה, ומקשר אתה זה טיפה לטכנולוגיה של היום?
למה אתה חושב שזה שונה היום? זה מראה על חוסר ידע. ממליץ שתקרא את הספר ותבין כמה התכנולוגיה התקדמה לאותו מקום.

- - - תגובה אוחדה: - - -

משו בעברית?
אם אתה באמת מעוניין בתחום אתה תצטרך ללמוד אנגלית.

בנוסף הייתי ממליץ על שפה נוספת ואפילו שתיים, מחשבים זה תחום מאוד רחב ואם תתחבר לשרתי IRC יש הסתברות טובה שתתקל באנשים שלווא דווקא מדברים אנגלית כל היום. זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה לך משהו במשותף עם כמה יותר וותיקים בשרת.

נערך על-ידי 0TB/s

פורסם
אני דיי בטוח שאפשר לעשות אותם רק עם הספר. כל הדברים ניתנים להורדה באתר. רק כדי לא להוריד למישהו סקרן את המוראל.

לא הבנתי את כוונתך. לעשות מה רק עם הספר? לממש ALU ולראות שהוא עובד?

פורסם
לא הבנתי את כוונתך. לעשות מה רק עם הספר? לממש ALU ולראות שהוא עובד?

לעשות את מה שיש בקורס, רק בלי הקורס. רק עם הספר.

פורסם

הספר זה הקורס... הקטע הוא שהוא צריך מחשב ואני לא חושב שיש לו אחד באוטובוס.

פורסם
  • מחבר

כן אני חושב שהספר הזה יתאים לי הבעיה שאני לא יוכל לממש אותו כי כפי שציינתי אני באוטובוס ואין לי גישה למחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים