עבור לתוכן

עזרה בחיבור מחשב נייח לרשת

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

בימים הקרובים אני הולך להיכנס ליחידת דיור במקביל אני קונה מחשב חדש, עכשיו בעלי היחידה אמרו שיש אינטרנט ביחידת דיור, הם כמוני לא מבינים כל כך בתחום.

אני יודע שהתשתית שלהם זה הוט אבל לא יודע נכון לעכשיו איזה ספקית יש להם,

לא חושב שיהיה אפשרי להתחבר לאינטרנט דרך Wifi כי היחידת דיור ממוקמת קצת רחוק מהדירה שלהם.

ביחידה יש בקיר את שני השקעים: אחד TV והשני RADIO . איך אני יכול לחבר את המחשב הנייח לאינטרנט דרך שקע ה Radio ??

סתם מנחש אבל לפי מה שנראה לי אני צריך לחבר את המודם בעזרת הכבל הלבן קואקסיאלי לשקע ה radio ובעזרת כבל רשת לחבר את המודם למחשב. ואז כנראה לשחק עם הגדרות שאין לי מושג איזה. האם זה נכון ?

במידה וכן: איזה מודם מומלץ לקנות, אחרי החיבור של המודם והמחשב באיזה הגדרות לגעת כדי שיפעל האינטרנט,והאם יש צורך להתקשר לספקית האינטרנט בשביל זה ?

במידה ולא: איך בעצם לחבר את המחשב הנייח לאינטרנט ביחידת דיור , מהם השלבים ?

תודה :)

פורסם

אם הם אמרו שיש אינטרנט אז שיעמדו במילים שלהם וישימו מודם מחובר לאינטרנט שכל מה שתצטרך לעשות זה לחבר לו כבל רשת .

לי נראה שהם התכוונו שפשוט יש שם שקע של הוט . ואת החיבור לאינטרנט תצטרך לעשות על חשבונך ...

פורסם

למה לעשות מזבוב פיל? :-)

מבלע להתייחס לכמות הדברים שהם נכונים טכנית בדיון הזה, אתה פשוט תתחבר לרשת האלחוטית שלהם וזהו.

פורסם

סביר להניח שלשקע של ה TV וה RADIO מגיע כבל COAX אחד.

במידה ואתה רוצה לקבל אינטרנט איכותי אתה צריך לבקש מבעל הדירה שידאג להעביר לך כבל רשת מהנתב הראשי שלו ליחידת הדיור שלך, ברגע שתקבל חיבור כזה יהיה לך אינטרנט קווי מצוין ואפשרות להתקין AP קווי כדי לקבל אינטרנט אלחוטי כמו שצריך.

מידע מורחב בנושא פתרונות רשת ומגדילי טווח ניתן למצוא באתר שלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים