פורסם 2014 במרץ 1311 שנים מחבר טוב...הפור נפל..נקנה בסופו של דבר S4 תודה למי שהתאמץ והסביר על הG2בסוף הלכתי על נוחות
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים ניסית אותו? יש לי כמה חברים עם המכשיר והם אמרו שזה הרבה יותר נוח, חוץ מזה יש את ה knock to open ככה שאתה לא באמת חייב להשתמש בכפתור תמיד.
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים תקשיב האייפון 4S לוקח את שניהם בכיס הקטן גם בודק טביעות אצבע גם אתה יכול להעביר תמונות עם היד באוויר ורק שתדע שעם הLG2 אי אפשר להסתנכרן באייטיונס
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים תקשיב האייפון 4S לוקח את שניהם בכיס הקטן גם בודק טביעות אצבע גם אתה יכול להעביר תמונות עם היד באוויר ורק שתדע שעם הLG2 אי אפשר להסתנכרן באייטיונס תקשיב אחי נראלי שלך פגום, שלי גם מכין קפה ומציל חתולים שתקועים על עצים!
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים בטוח טרול אשר גולש כאן ביוזר אחר קבוע תקשיב אחי נראלי שלך פגום, שלי גם מכין קפה ומציל חתולים שתקועים על עצים! איזה טרול היה לך פעם אייפון 4S שאתה מדבר? יש לי כבר את הפלאפון הזה שנתיים אף בעיה הוא לא עשה לי לוקח את שני הטלפונים האלו נוגס אותם בלי מלח
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים באמת חבל שה-G2 לא תומך באייטיונס. אכן תוכנה נפלאה ונהדרת שאי אפשר להסתדר בלעדיה אני מקווה שהוא טרול, למענו... נערך 2014 במרץ 1611 שנים על-ידי Animor
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים טרול רציני שלוקח ללב אה?אייפון 4S באמת מכשיר נחמד, גם אני משתמש בו שנתיים, אבל... טוב אני לא הולך להתווכח עם טרול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.