עבור לתוכן

מחשב איטי מאוד ויציאות ה- USB לא עובדות (ככל הניראה וירוס) ערכתי!

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט.

מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7.

בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד.

אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך.

מה אפשר לעשות?

הורדתי את הגרסאת Trial של kaspersky Pure, tr kaspersky שכולל אינטי וירוס ו firewall. עדכנתי אותו וביצעתי סריקה מלאה.

הורדתי כמה תוכנות:

Malwarebytes Anti-Malware

Spybot Search and Destroy,

IObit Malware Fighter

בכל אחת מהתוכנות הללו ביצעתי עדכון ואז סריקה מלאה וכלום לא עוזר.

כמובן שהורדתי המון תוכנות שעולות עם ה- windows דרך ה- msconfig

אני די בטוח שיש לי איזשהו וירוס או טרויאני במחשב כי כשאני נכנס למחשב ב- Safe mode הזיכרון RAM שלי כבר עם 945MB בשימוש. עוד לא הרצתי כלום, עוד לא נכנסתי לשום תוכנה ישר 945MB בשימוש ב- Safe mode.

מה אפשר לעשות?

שכחתי דבר מאוד חשוב! היציאות USB הפסיקו לעבוד אתמול כי ה- windows לא מזהה את הדרייבר! אם אני נכנס למנהל התקנים אני רואה שיש לי שני התקני USB לא מזוהים. כמובן שניסיתי לעדכן את הדרייברים שלהם, ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש אחרי שעשיתי את כל בדיקות הוירוסים שתארתי. ניסיתי גם לעדכן את הווינדוס. אבל כלום לא עזר.

נערך על-ידי talcohn1

פורסם

הזכרון בשימוש לא חריג. זה לא מעיד בהכרח על נוזקה/וירוס כלשהו.

יכולה להיות גם בעיית חומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים