עבור לתוכן

מעבר מבזק לHOT ושאלה על חיבור עם או בלי חייגן

Featured Replies

פורסם

שלום !

אני רוצה לעבור מבזק להוט עכשיו אני משלם לבזק משו כמו 125 שקל על 15 מגה וטלפון

ובהוט הציעו לי 100 מגה ב100 שקל קבוע (ללא טלפון שגם ככה אין לי)

כרגע שידרגתי את בז"בל ל100מגה ב50 שקל קבוע.

האם להישאר בבז"בל או לעבור להוטנט ?

תיהיה פגיעה בפינגים לאירופה (משחק BF4) ?

לגבי החיבור עם או בלי חייגן חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משו שהבנתי :(

אז מה הכוונה לחיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן ?

מה עדיף לי לעשות עם או בלי ?

ואיך אני עושה את זה ?

פורסם

במהירות של 100MB בהוט החיבור הוא ללא חייגן, לגבי המחיר בספק ניתן להגיע עם בזק בינלאומי לסכום של 30 ש"ח בחודש ל 100MB,

בהוט תשלם 20 ש"ח על אותה מהירות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה אני היתקשר מחר כבר !

ואתה יכול להסביר לי לגבי החייגן ?

פורסם
אוקי תודה רבה אני היתקשר מחר כבר !

ואתה יכול להסביר לי לגבי החייגן ?

חיבור ללא חייגן אומר שברגע שאתה מתחבר למודם אתה מקבל גלישה בלי להכניס שם משתמש וסיסמא של ספק האינטרנט.

בחיבור המודם לנתב גם לא צריך להגדיר בנתב את השם משתמש והסיסמא של ספק האינטרנט אלא רק את הגדרות הרשת האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

בסדר אני מבין מה הכוונה של בלי חייגן מבחינתי

מה שונה מבחינת הרשת כילו למה בכלל יש חייגן ?

ולהישאר בבז"בל או לעבור להוטנט ?

והצלחתי להוריד אותם ל30 שקל :)

פורסם

אין שוני מבחינת הרשת בין החיבורים, בשפה פשוטה ניתן להסביר את השוני ע"י כך שבחיבור ללא חייגן הקישור בין הלקוח לספק האינטרנט עם השם משתמש והסיסמא מתבצע במתגים של הוט והלקוח מקבל ביציאה מהמודם IP חוקי לגלישה, בחיבור עם חייגן מתקבל מהמודם כתובת IP של ??????.172 וכדי לקבל כתובת IP חוקית לגלישה באינטרנט צריך ליצור חייגן עם השם משתמש והסיסמא של ספק האינטרנט.

לגבי ספק האינטרנט זו בחירה שלך... במידה ואתה רוצה לשמוע את דעתי צור איתי קשר בפרטי.

פורסם

כדאי לציין שחיבור חייגן הרבה יותר מכביד על הראוטר, וישנם ראוטרים שלא מסוגלים להתמודד איתו במהירויות גבוהות.

בנוסף, בדר"כ חיבור ללא חייגן הוא יציב יותר. הוא לא סובל מבעיות הקשורות לשרתי הרדיוס של הספק. ופחות פגיע לבעיות קלות על הקו, שהיו מפילות חייגן.

מצד שני, חבילות תיעדוף כמו GAMER יש רק על חיבורי חייגן. אך לדעתי עדיף ללכת על ספק טוב שנותן חיבור טוב ללא חייגן. זה הוט.נט, ואולי בזק בינלאומי הם הם סידרו את כל הבעיות ברוחב פס בחיבור ללא חייגן.

פורסם

אני מקבל עם הוטנט פינג נמוך בדיוק כמו מי שבבזב"ל.

פורסם

אם אין לך סיבה ספציפית למה להישאר בבזב"ל אז תעבור כבר לפאסט או להוטנט.

פורסם
כדאי לציין שחיבור חייגן הרבה יותר מכביד על הראוטר, וישנם ראוטרים שלא מסוגלים להתמודד איתו במהירויות גבוהות.

בנוסף, בדר"כ חיבור ללא חייגן הוא יציב יותר. הוא לא סובל מבעיות הקשורות לשרתי הרדיוס של הספק. ופחות פגיע לבעיות קלות על הקו, שהיו מפילות חייגן.

אני נמצא בבזק עם חיבור 100 כולל חייגן, עם הראוטר שהם נותנים בחינם. אין שום בעיות.

כמו כן, יתרון מאוד גדול של חיבור עם חייגן הוא שאפשר בקלות להתנתק ולהתחבר מחדש על מנת להחליף כתובת אייפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים