עבור לתוכן

תקשורת עם מצלמת IP

Featured Replies

פורסם

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

פורסם

מאוד יכול להיות ששימוש באודיו דורש משהו נוסף. עיינת בדוקומנטציה של המצלמה?

פורסם
  • מחבר

ודאי שעיינתי. האודיו של המצלמה עובד מצוין כשאני מתחבר לרשת הפנימית זה נראה כאילו צריך לפתוח בנתב אפשרות מסויימת שקשורה לאודיו.

פורסם

על בסיס מה אתה מקבל שידור אודיו? אי אפשר סתם ככה להפעיל "כפתור קסם" בציוד שלך והכל יעבוד.

פורסם
  • מחבר

המצלמה הותקנה ע"י הדיסק שצורף.

ההתחברות תקינה ואפשר לצפות במצלמה מכל מקום. גם הפונקציה של השמע תקינה כשאני מתחבר באותה הרשת.

אני לא מבין ברשתות אך נאמר לי שבהגדרה של הנתב אני צריך לפתוח אפשרות שיתקבל גם שידור של אודיו ולא רק וידאו.

תודה

פורסם

"...

אך נאמר לי שבהגדרה של הנתב אני צריך לפתוח אפשרות שיתקבל גם שידור של אודיו ולא רק וידאו."

לא חושב שאי פעם שמעתי על משהו כזה.

אני די בטוח שרק צריך לאפשר אודיו על רשת WAN/3G בהגדרות המצלמה ו/או האפליקציה

פורסם

זה מידע מאוד כללי. יכול להיות שערוץ אודיו משודר בפורט אחר כאשר אתה גם יוזם את התקשורת בצד הלקוח.

פורסם

לא שמתם לב שחסר פה הדגם של המצלמה?

פורסם
  • מחבר

TENVIS

תודה לעוזרים אך הבעיה עדיין לא נפתרה.

פורסם

מה שציינת זו רק החברה, לא הדגם;

נסה לאתר את הדגם שלך בקישור הבא:

http://www.tenvis.com/wireless-ip-camera-c-76.html

* יש קטגוריות נוספות מצד שמאל

פורסם
  • מחבר

JPT-3815W

פורסם

הדוקומצטיה שלהם לא מדהימה במיוחד. למעשה, היא לא קיימת באתר.

נראה שהמצלמה משדר הכל בTCP 80 אז לא ברור למה זה קורה. ניסית להתחבר אליה ממחשב שנמצא מחוץ לרשת שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים